Αποκλειστικές εικόνες Star: Νέα βομβιστική επίθεση σε κατάστημα στο Χαλάνδρι

Τεράστιες ζημιές από την έκρηξη – Άφαντοι οι δράστες

Έντονη ανησυχία στον εμπορικό κόσμο  προκαλεί η νέα βομβιστική επίθεση που ισοπέδωσε ένα ακόμη κατάστημα με είδη σπιτιού στο Χαλάνδρι. Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι πίσω από τους δράστες κρύβονται εκβιαστές επιχειρηματιών.

Σοκαρισμένη από το μέγεθος της καταστροφής, η υπάλληλος της εταιρείας που φτάνει πρώτη, λίγο μετά την ισχυρή έκρηξη στο Χαλάνδρι, απαντάει αφοπλιστικά στην ερώτηση του αστυνομικού, για το ποιος θα μπορούσε να κρύβεται πίσω από αυτή την νέα βομβιστική επίθεση,  με στόχο ένα ακόμη εμπορικό κατάστημα.

Η βομβιστική επίθεση, έγινε λίγο πριν τις 2 και μισή τη νύχτα στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως στο Χαλάνδρι, σε ένα τριώροφο κτίριο στο ισόγειο του οποίου  βρίσκεται  γνωστό κατάστημα με είδη σπιτιού.

 Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, οι δράστες έκοψαν το συναγερμό, διέρρηξαν την πόρτα και τοποθέτησαν μέσα τη βόμβα

Από το ωστικό κύμα το κατάστημα σχεδόν ισοπεδώθηκε, ενώ τεράστια κομμάτια από τα διπλά τζάμια ασφαλείας  της κεντρικής εισόδου και της βιτρίνας εκτοξεύθηκαν μέχρι το δρόμο. 

Στη μέση του καταστήματος οι αστυνομικοί του τμήματος εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών εντόπισαν ένα μικρό κρατήρα. 

Με το πρώτο φως φάνηκε το πραγματικό  μέγεθος της καταστροφής  προκαλώντας απόγνωση στους ανθρώπους της επιχείρησης.

Σύμφωνα με εκτίμηση των αστυνομικών,  κάποιοι προσπαθούν να εκβιάζουν υγιείς επιχειρήσεις, όπως  συνέβη πρόσφατα σε άλλη βομβιστική επίθεση  στην Λεωφ. Βουλιαγμένης.

Φαίνεται να είναι οι ίδιοι δράστες που ανατίναξαν το κατάστημα λευκών ειδών στη Γλυφάδα, όπως και την πολυώροφη έκθεση επίπλων στο Μαρούσι.

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα εδώ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top