Ξεσπά στο Star ο θείος της 55χρονης που τη δολοφόνησε ο σύζυγός της στην Κέρκυρα: «Προμελετημένο το έγκλημα»

Την απειλούσε συνεχώς, αλλά τον συγχωρούσε

Για έναν άνθρωπο που γινόταν βίαιος εξαιτίας της παθολογικής του ζήλειας για την 55χρονη σύζυγό του έκανε λόγο στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο θείος της άτυχης γυναίκας, αποκαλύπτοντας ότι αυτή ήταν η τρίτη φορά που την απειλούσε με καραμπίνα.

«Ξέρω ότι περνούσε δύσκολα με τον σύζυγό της και την απειλούσε συνέχεια, γιατί ήταν τρομερά ζηλιάρης. Αυτή ήταν η τρίτη φορά που την απειλούσε. Την προηγούμενη την είχε κυνηγήσει με την καραμπίνα και είχε έρθει η κοπέλα στο σπίτι μου για να σωθεί», είπε.

Διαβάστε επίσης: Κέρκυρα: Αποχαιρέτησαν την 56χρονη που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της

Κέρκυρα: 48ωρη προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο συνταξιούχος αστυνομικός

Κέρκυρα: Συνταξιούχος αστυνομικός σκότωσε τη σύζυγό του με καραμπίνα μετά από έντονο καυγά

Κέρκυρα: Ποια είναι η γυναίκα που δολοφονήθηκε από τον πρώην αστυνομικό σύζυγό της με καραμπίνα

Αποκάλυψε επίσης ότι η 55χρονη φοβόταν για τη ζωή της και είχε πάει στην αστυνομία, ζητώντας να την προστατέψουν, αλλά κάτι τέτοιο δεν είχε συμβεί.

«Για μένα ήταν μια στυγερή εγκληματική πράξη. Είναι ένας στυγερός δολοφόνος, χωρίς ίχνος ανθρωπιάς», είπε και όπως εκτίμησε ο ίδιος ο 62χρονος πρώην αστυνομικός τα είχε όλα προμελετημένα.

«Την καραμπίνα την είχε στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου, γεμάτη με σκάγια νούμερο εννιά που χρησιμοποιούν οι κυνηγοί για να σκοτώσουν αγριογούρουνα. Αυτό δείχνει ότι τα είχε σχεδιάσει όλα. Ανέβηκε από την εξωτερική σκάλα και την πυροβόλησε από το παράθυρο», είπε.   

Δείτε την εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα" εδώ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top