Κέρκυρα: Αποχαιρέτησαν την 56χρονη που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της

Δείτε το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του STAR

Πόνος, θλίψη, οργή και πολλά γιατί. Γιατί έφυγε από τη ζωή με τόσο βίαιο και άδικο τρόπο η Αμαλία τους... Γιατί μέσα σε μια στιγμή η γυναίκα αυτή που ταλαιπωρήθηκε τόσο πολύ στη ζωή της, δολοφονήθηκε με κυνηγετική καραμπίνα από τον σύζυγο της. 

ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΦΙΓΟΥΡΕΣ ΟΙ ΓΙΟΙ ΤΗΣ 56ΧΡΟΝΗΣ 

Οι δυο γιοι της ....μουδιασμένοι προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν τι έχει συμβεί. Υποβασταζόμενος ο μεγάλος της γιος ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας για να πει το στερνό αντίο στη μάνα του....  

"ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΗΣ"

Η κουμπάρα του ζευγαριού κάνει λόγο για μια ζοφερή κατάσταση μέσα στο σπίτι μάλιστα μας αποκαλύπτει ότι πριν από έναν χρόνο η άτυχη Αμαλία πήγε στην αστυνομία και κατήγγειλε ότι κινδυνεύει η ζωή της από τον σύζυγο της. 

"ΈΜΕΙΝΕ ΧΗΡΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗ ΣΚΟΤΩΣΕ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΤΗΣ ΑΝΤΡΑΣ"

Όλοι στο Αλευροπάρι της Κέρκυρας μιλούν για μια χαμογελαστή γυναίκα.... Αν και η ζωή της ήταν τραγική, καθως έμεινε χήρα δύο φορές σε νεαρή ηλικία, δεν το έβαζε κάτω.... Τελικά έφυγε από τα χέρια του τρίτου της άντρα το πρωί της Παρασκευής, μέσα στο ίδιο της το σπίτι. 

Κάθε Κυριακή πήγαινε στην εκκλησία.... Στο στασίδι που καθόταν πάντα, της άφησαν σήμερα ένα μοβ λουλούδι.... 

"ΤΗ ΖΗΛΕΥΕ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΑ"

Τη ζήλευε παθολογικά ο συνταξιούχος αστυνομικός λένε οι δικοί της άνθρωποι.... Δεν ήθελε να πάει μόνη της πουθενά.... 

Πριν από λίγο καιρό είχε πει στον συνταξιούχο αστυνομικό να φύγει από το σπίτι.... Δεν άντεχε άλλο, λένε οι συγγενείς της. Τελικά αποφάσισε να τον συγχωρέσει και να κάνουν μια νέα αρχή.... Η αρχή του τέλους για εκείνη...  

Ο 62χρονος, ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, αναμένεται να απολογηθεί στην εισαγγελέα πλημμελειοδικών Κέρκυρας, την Τρίτη. 

 

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top