Καθηγήτρια έμεινε 7 μέρες στο κρεβάτι με πνευμονία από ιλαρά

Πάσχουσα από Ιλαρα δηλώνει πως έζησε εφιάλτη

Τα λόγια της Νικολέτας για την περιπέτεια που έζησε με την ιλαρά καθηλώνουν. Η νεαρή μητέρα πέρασε μια βδομάδα στο νοσοκομείο με εφιαλτικούς πόνους και έντονα συμπτώματα σε όλο το σώμα. Κι ενώ πονούσε αφόρητα, σκέφτοταν την 35χρονη γυναικά που είχε κι αυτή πνευμονία ως επιπλοκή της ιλαράς και τελικά κατέληξε !

"Τότε συνειδητοποίησα τη σοβαρότητα της κατάστασης και δεν μπορώ να φανταστώ αν εγώ πέρασα τόσα, είμαι ζωντανή, τι πέρασε εκείνη μέχρι να καταλήξει.Ήταν επίπονο και τρομακτικό. Δεν φοβήθηκα γιατί δεν ήξερα ότι κινδύνευα. Πραγματικά υπέφερα. Δεν είχα ένα λεπτό που να μπορώ να ηρεμήσω, φαγούρα στα βλέφαρα στα αυτιά, τι να πω...παντού, παντού όμως και το θέαμα βέβαια ήταν εφιαλτικό έτσι."

 
Η Ιλαρά χτυπάει κυρίως επαγγελματίες υγείας και εκπαιδευτικούς

 Η ιλαρά χτυπάει άτομα ηλικίας 25-44 ετών. Ο εμβολιασμός πρέπει να ξεκινά στα βρέφη στην ηλικία των 12 μηνών και η δεύτερη δόση του εμβολίου αν γίνεται μετρά από 3 μήνες.

Δυστυχώς οι επαγγελματίες υγείας, δάσκαλοι και καθηγητές είναι πιο ευάλωτοι και θα πρέπει οπωσδήποτε να εμβολιαστούν για να μην νοσήσουν.

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα εδώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top