Αποκλειστικό Star: Βίντεο- Ντοκουμέντο με ανάσυρση νεκρού τοξικομανή

Καρέ-καρέ η επιχείρηση της πυροσβεστικής για την ανάσυρση ενός ακόμα νεκρού τοξικομανή από ρέμα

Βίντεο-ντουκουμέντο καταγράφει καρέ-καρέ την επιχείρηση της πυροσβεστικής για την ανάσυρση ενός ακόμα νεκρού τοξικομανή από ρέμα στην περιοχή Αγία Σωτήρα στο Μενίδι. Τον άτυχο νεαρό εντόπισαν τυχαία χθες το πρωί κάτω από γέφυρα παιδιά του οικισμού Ρομά της περιοχής. 

Οι κάτοικοι φανερά τρομαγμένοι και εξαγριωμένοι δηλώνουν ότι:  "Τους αφήνουν και πουλάνε ναρκωτικά; Δεν μπορώ να καταλάβω...Την άλλη φορά βγάλαμε εκεί κάτω Νεκρό; Μου λέει η γυναίκα μου: "τι είναι;" Νομίζαμε ήταν ρούχα . Ένα παιδί τον λέγανε Λευτέρη, πάει αυτός. Την άλλη φορά σώσαμε δύο, τους βγάλαμε έξω, τους σώσαμε. Τώρα πάλι τα ίδια. Δηλαδή είμαι συγχυσμένος, γιατί έχω δεί πολλές άσχημες καταστάσεις...Μόλις πάει 8:30 το βράδυ, αναγκαζόμαστε κλειδαμπαρωνόμαστε στα σπίτια, γιατί η περιοχή είναι επικίνδυνη απόν κλέφτες και ναρκομανείς. Κάποιοι άλλοι πέταξαν πέτρες και μπήκαν στα σπίτια μας και συνέλαβαν εμάς".

Στην  οδό Αγίου Φανουρίου στην είσοδο του καταυλισμού των Ρομά, βρέθηκε ο νεκρός τοξικομανής οι άνθρωποι ζουν τον τρόμο.

Οι κάτοικοι ζούν ανασφαλείς και ανελεύθεροι, εξαιτίας της δράσης των εγκληματικών και παραβατικών συμμοριών ναρκωτικών και όπλων. Υπάρχει πρόβλημα ελευθερίας, άρα και δημοκρατίας σ΄αυτή την πόλη. Πρέπει άμεσα ν΄επανέλθει το αίσθημα ασφάλειας με κάθε νόμιμο τρόπο."

Η νέα "πιάτσα" διακίνησης ναρκωτικών έχει δημιουργηθεί στην περιοχή του Πλάτωνα, δυτικά του νέου Νεκροταφείου Αχαρνών, όπου τον τελευταίο καιρό το έχουν ρημάξει, καθώς έχουν καταγραφεί περίπου 100 κλοπές αντικειμένων πάνω από μνήματα.

Μιλώντας αποκλειστικά ο Αντιπρόεδρος Κατοίκων Πλάτωνα Αχαρνών τόνισε πως: "Έχουν Δεν είναι μόνο που πουλάνε ναρκωτικά και σκοτώνουν τα νέα παιδιά, δεν σέβονται ούτε τους νεκρούς".

Το πρωί στην οδό Μυρτώου Πελάγους ομάδα ΔΙΑΣ δέχθηκε επίθεση με πέτρες, ακολούθησε καταδίωξη, οι κακοποιοί εισέβαλαν σε καταυλισμό Ρομά στην περιοχή Λίμνη Άνω Λιοσίων και η αστυνομία προχώρησε σε 7 προσαγωγές.

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα εδώ.

 

 

  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top