Mαρέβα Μητσοτάκη μετά την επίθεση με γκαζάκια: «Συστηματική επιχείρηση εξόντωσής μου σε όλα τα επίπεδα»

«Ούτε εγώ, ούτε ο σύζυγός μου θα φοβηθούμε – Δεν πρόκειται να με λυγίσουν»

Σκληρή δήλωση μέσω του ΑΠΕ-ΜΠΕ έκανε η Μαρέβα Μητσοτάκη μετά την επίθεση με γκαζάκια που δέχθηκε η επιχείρηση της στου Ψυρρή.

Η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη, αναφέρει χαρακτηριστικά πως «από τη μέρα που ο σύζυγος μου, Κυριάκος Μητσοτάκης, εξελέγη στην ηγεσία της ΝΔ βρίσκεται σε εξέλιξη μια συστηματική επιχείρηση εξόντωσής μου σε όλα τα τα επίπεδα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γκαζάκια στην επιχείρηση της Μαρέβας Μητσοτάκη

Και προσθέτει:

«Τα εκτελεστικά τους όργανα, με επικεφαλής τον Κώστα Βαξεβάνη, κατασκευάζουν ιστορίες και εξαπολύουν συκοφαντίες και ψέματα. Δικαιολογούν ακόμη και τρομοκρατικές ενέργειες».

Τέλος, διαμηνύει πως δεν θα λυγίσει:

«Όλοι γνωρίζουν τί θέλει να πετύχει αυτό το παρακράτος εναντίον μου, αλλά δεν θα το πετύχει. Ούτε εγώ, ούτε ο σύζυγός μου θα φοβηθούμε. Όσο κι αν κακοποιήσουν την αλήθεια, όση λάσπη κι αν ρίξουν, δεν πρόκειται να με λυγίσουν».

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΜΑΡΕΒΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

 

«Από τη μέρα που ο σύζυγος μου, Κυριάκος Μητσοτάκης, εξελέγη στην ηγεσία της ΝΔ βρίσκεται σε εξέλιξη μια συστηματική επιχείρηση εξόντωσής μου σε όλα τα επίπεδα. Θέλουν να πλήξουν τον σύζυγό μου και χτυπούν εμένα.

Οι εγκέφαλοι αυτής της επιχείρησης βρίσκονται στα υπόγεια του Μεγάρου Μαξίμου. Τα εκτελεστικά τους όργανα, με επικεφαλής τον Κώστα Βαξεβάνη, κατασκευάζουν ιστορίες και εξαπολύουν συκοφαντίες και ψέματα.

Δικαιολογούν ακόμη και τρομοκρατικές ενέργειες. Όλοι γνωρίζουν τί θέλει να πετύχει αυτό το παρακράτος εναντίον μου, αλλά δεν θα το πετύχει.

Ούτε εγώ, ούτε ο σύζυγός μου θα φοβηθούμε. Όσο κι αν κακοποιήσουν την αλήθεια, όση λάσπη κι αν ρίξουν, δεν πρόκειται να με λυγίσουν. Θα συνεχίσω τη δουλειά μου και τη ζωή μου, χωρίς να δειλιάσω απέναντι στην αλητεία και στην τρομοκρατία.  Δύναμή μας η αντοχή μας. Είναι δειλοί και θα ηττηθούν».

TO XΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ

 

Δύο άγνωστοι που φορούσαν αποκριάτικες μάσκες πλησίασαν στις 03:30 τα ξημερώματα το κτίριο όπου στεγάζεται η γνωστή φίρμα γυναικείων ενδυμάτων Zeus and Dione της Μαρέβα Μητσοτάκη και έβαλαν γκαζάκια.

Ο εμπρηστικός μηχανισμός αποτελείτο από τέσσερα γκαζάκια και μπιτόνι με εύφλεκτο υγρό.

Η Μαρέβα Μητσοτάκη έμαθε τα νέα στο Σουφλί, το οποίο επισκέπτεται συχνά προκειμένου να αναζητήσει πρώτες ύλες για τα υφάσματα της εταιρείας της σε μία προσπάθεια να στηρίξει την ελληνική οικονομία της περιοχής.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα εδώ.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top