Την Ογκολογική Μονάδα Παίδων επισκέφθηκε ο Πρόεδρος της Γεωργίας

Δείτε το βίντεο

Την Ογκολογική Μονάδα Παίδων επισκέφθηκε, κατά την επίσημη επίσκεψή του στη χώρα μας, ο Πρόεδρος της Γεωργίας.

Τον κύριο Giorgi Μargvelashvili, ο οποίος συνοδευόταν από τον Πρέσβη της Γεωργίας στην Ελλάδα, υποδέχθηκε η κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη.

«Μία από τις σημαντικότερες πτυχές του έργου μας είναι η δικτύωση, η ηθική και επιστημονική υποστήριξη που λαμβάνουμε από το εξωτερικό. Φίλοι σαν εσάς κάνουν τη διαφορά στις προσπάθειές μας και μας δίνουν την ενθάρρυνση που χρειαζόμαστε για τη δέσμευσή μας στην κοινωνία» τόνισε η κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη, πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο, «ΕΛΠΙΔΑ».

Ο πρόεδρος της Γεωργίας ο οποίος γνωρίζει το έργο του συλλόγου, καθώς η χώρα του συμμετέχει στο πρόγραμμα αδελφοποιήσεων της «ΕΛΠΙΔΑΣ», επισκέφθηκε μαζί με την κυρία Βαρδινογιάννη την 16χρονη Εγκάνα από τη Γεωργία, η οποία νοσηλεύεται στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων. 

«Θέλω να σας ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου ως άνθρωπος, θέλω να σας ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου ως εκπρόσωπος του έθνους μου που ενώθηκε με την μεγάλη οικογένεια της ΕΛΠΙΔΑΣ και αφήστε με να προσθέσω και τις δικές μου προσευχές για τους ασθενείς σας και τα σπουδαία πράγματα που κάνετε», ανέφερε χαρακτηριστικά, ο κ. Giorgi Μargvelashvili.

Ο Πρέσβης της Γεωργίας στην Ελλάδα, παρουσία του προέδρου, απένειμε  στην κυρία Βαρδινογιάννη το δίπλωμα εκτίμησης  ως αναγνώριση του έργου της αλλά και της συνεισφοράς της στη συνεργασία, και τη φιλία των δύο λαών.

Η κυρία Βαρδινογιάννη, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της για την πολύτιμη συμπαράστασή στο έργο του Συλλόγου και απένειμε στον  Πρόεδρο της Γεωργίας το Βραβείο Αλληλεγγύης του ΕΛΠΙΔΑΣ. Τόνισε επίσης πως η συνεργασία αυτή, ενισχύει τη γέφυρα αλληλεγγύης και αμοιβαίας υποστήριξης  στον αγώνα ενάντια στον παιδικό καρκίνο. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top