Novartis: Στενή συνεργάτιδα του Κωνσταντίνου Φρουζή το «βαθύ λαρύγγι» για την υπόθεση!

Δείτε το βίντεο

Σα βόμβα έπεσε στην υπόθεση Novartis η διαρροή των στοιχείων προστατευόμενου μάρτυρα.

Πρόκειται για στενή συνεργάτιδα του Κωνσταντίνου Φρουζή, η οποία αποκάλυψε πρώτη τα στοιχεία  που άνοιξαν στην Ελλάδα τον ασκό του Αιόλου. Η σχέση της με τον πρώην αντιπρόεδρο της Novartis χαρακτηρίζεται ως ολέθρια.

Ξανθιά εντυπωσιακή και για πολλά χρόνια το δεξί χέρι του Φρουζή. Ήταν συνεργάτιδά του από τις αρχές του 2004 όταν εκείνος εργαζόταν ως Αναπληρωτής Γενικών Εμπορικών Υποθέσεων στον ΟΤΕ.

Είναι η γυναίκα που τον ακολούθησε και στη Novartis το 2007. Είναι η ίδια γυναίκα, η οποία  το 2017 που κατέφυγε στις αρχές ζήτησε προστασία και παρέδωσε στοιχεία τα οποία έκαψαν το πρώην αφεντικό της.

Η ΟΛΕΘΡΙΑ ΣΧΕΣΗ

Η σχέση του Κωνσταντίνου Φρουζή με τη στενή συνεργάτιδα του για πολλά χρόνια είναι  εξαιρετική. Είναι εκείνη που ξέρει τα πάντα για τον προϊστάμενο της και κρατά όλα του τα αρχεία. Περνούν μαζί τις περισσότερες ώρες της ημέρας.

Το γυαλί στη σχέση τους ραγίζει όταν ο Κωνσταντίνος Φρουζής ζητά να μετακινηθεί σε άλλο πόστο της εταιρίας στο εξωτερικό. Η εμπιστοσύνη μεταξύ τους κλονίζεται. Η γυναίκα δείχνει ενοχλημένη και προσεγγίζει τον αντίζηλο του προϊσταμένου της, τον πρόεδρο της Novartis Ελλάς Ρικαρντο Κανεβαρι...

Η αντίστροφη μέτρηση για τη σχέση της συνεργάτιδας και του Κωνσταντίνου Φρουζή έχει ήδη αρχίσει. Ο πρώην αντιπρόεδρος της Novartis παραιτείται από τη θέση του. Όταν επιστρέφει στο γραφείο του για να παραλάβει τα πράγματά του ανακαλύπτει δυο πράγματα. Ότι εξαφανίστηκαν τα ηλεκτρονικά του αρχεία και ότι λείπει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό από τον τραπεζικό του λογαριασμό. Μηνύει τη στενή συνεργάτιδα του .....και στέλνει παράλληλα και εξώδικο στην εταιρία.

Αρκετούς μήνες μετά η γυναίκα καταγγέλλει αθέμιτες πρακτικές του Κωνσταντίνου Φρουζή στις αρχές. Είναι μια από τους τρεις προστατευόμενους μάρτυρες που έδωσαν στοιχεία στην Ελλάδα σύμφωνα με το FBI.

Ο Κωνσταντίνος Φρουζής πέρασε στην αντεπίθεση. Χθες το βράδυ οι δικηγόροι του με δήλωση τους ενημερώνουν οτι ο πελάτης τους δεν έχει κληθεί από τις αρχές.

Το STAR αποκαλύπτει σήμερα οτι ο Κωνσταντίνος Φρουζής είχε υποβληθεί σε εξονυχιστικό φορολογικό έλεγχο το καλοκαίρι του 2017. Ο έλεγχος σύμφωνα με τους δικηγόρους του δεν έβγαλε λαβράκι...Το περιβάλλον του πρώην ισχυρού άντρα της NOVARTIS διαψεύδει επίσης ότι έγινε παράλληλα έφοδος της οικονομικής αστυνομίας στο σπίτι του Κωνσταντίνου Φρουζή.

 

Δείτε το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του STAR...

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top