Νέα άδεια για τον Κουφοντίνα – Πανηγυρίζει ο Ρουβίκωνας – Πίκρα και οργή στα θύματα

Η άδεια δίδεται χωρίς να κριθεί η βαρύτητα των πράξεων

Δεύτερη άδεια σε διάστημα τριών μηνών θα πάρει το πρωί της Παρασκευής ο Δημήτρης Κουφοντίνας, ο δολοφόνος της 17Ν. Η δεύτερη απόφαση του Συμβουλίου των φυλακών προκαλεί εν νέου σφοδρές αντιδράσεις από τα θύματά του.

Ομόφωνη η απόφαση για τη δεύτερη άδεια του Κουφοντίνα

Από τις 9 αύριο το πρωί της Παρασκευής έως τις 9 το πρωί της Κυριακής ο μακελάρης της 17Ν, ο άνθρωπος που έχει καταδικαστεί για 11 δολοφονίες, θα κυκλοφορεί ελεύθερος ανάμεσά μας, με μέλη του Ρουβίκωνα και άλλων συλλογικοτήτων να πανηγυρίζουν και να τον υποδέχονται ως ήρωα.

Για την άδεια του μεκαλάρη της τρομοκρατικής οργάνωσης πανηγυρίζει με διθυραμβικά σχόλια το ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα, Γιώργος Καλαϊτζίδης: «Αύριο το πρωί στις 9 υποδεχόμαστε έξω από τις φυλακές Κορυδαλλού τον αγωνιστή ΠΡΟΤΥΠΟ Δημήτρη Κουφοντίνα»

Στον αντίποδα τα θύματα της τρομοκρατικής οργάνωσης, είναι ακόμα μια φορά υποχρεωμένα να δουν και πάλι σε ζωντανή σύνδεση τον άνθρωπο που εκτέλεσε τους οικείους τους να βγαίνει από τις φυλακές. Ο Κώστας Μπακογιάννης ανήρτησε μια οικογενειακή φωτογραφία γράφοντας: «Εμείς κρατάμε αυτό που μας άφησε. Και ναι, έχουμε κερδίσει».

Kώστας Μπακογιάννης: Η οικογενειακή φωτογραφία με την οποία σχολίασε τη νέα άδεια του Κουφοντίνα

Η άδεια δίδεται χωρίς να κριθεί η βαρύτητα των πράξεων

Η νέα διήμερη άδεια δόθηκε με το ίδιο νομικό καθεστώς με το οποίο χορηγήθηκε και η προηγούμενη.

«Ο Δ. Κουφοντίνας για δεύτερη φορά βγαίνει αύριο από τη φυλακή. Όσες φορές και αν βγει η ελληνική κοινωνία και το περί δικαίου αίσθημα θα συνεχίσει να προσβάλλεται βάναυσα. Οι οικογένειες των θυμάτων δε θα ξεχάσουμε ποτέ και ξέρουμε ότι δεν είμαστε μόνοι» έγραψε η Ντόρα Μπακογιάννη στο facebook.

«Άδειες σε κρατουμένους προβλέπονται μεν από τον νόμο. Θα πρέπει όμως κατά την χορήγηση τους να λαμβάνονται υπόψιν τόσο η βαρύτητα του εγκλήματος, όσο και η συμπεριφορά του δράστη μετά την τέλεση του» δηλώνει ο Λευτέρης Παπαδημητρίου, πρώην βουλευτής – θύμα της 17Ν.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR με τη Μάρα Ζαχαρέα εδώ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top