Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο 29χρονος βιαστής της Δάφνης - Σοκάρουν οι μαρτυρίες των θυμάτων του

«Μείναμε στο σπίτι 3 ώρες κάναμε αμέσως χρήση με εισπνοές και υπό την επήρεια των ναρκωτικών και ενώ άρχισα να έχω παραισθήσεις αυτός μου ζήτησε να κάνουμε έρωτα»

Σοκ προκαλούν οι μαρτυρίες δύο ανήλικων κοριτσιών ότι ένας νεαρός τους έδινε ναρκωτικά και στη συνέχεια ασελγούσε σε βάρος τους. Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στον ανακριτή για να απολογηθεί, από όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία. 

Διαβάστε επίσης: Στον ανακριτή οδηγήθηκε ο 29χρονος που κατηγορείται ότι «ψάρευε» ανήλικες, τους έδινε ναρκωτικά και τις βίαζε

Ο 29χρονος περνά την πόρτα του ανακριτή ώστε να εξηγήσει την ήτου εκδοχή για όσα τον κατηγορούν οι δυο ανήλικες. Στη γειτονιά του, στη Δάφνη, όσοι τον γνώριζαν αδυνατούν να πιστέψουν τι γινόταν στο διαμέρισμα του 2ου ορόφου.

Το 15χρονο κορίτσι, που οδήγησε τους αστυνομικούς στη σύλληψη του 29χρονου,  φιλοξενούμενο σε δομή εφήβων, εντοπίστηκε σε άσχημη κατάσταση σε ένα παγκάκι στο Παλαιό Φάληρο. Με δυσκολία τους περιέγραψε τι είχε συμβεί λίγες ώρες νωρίτερα.

Τι φέρονται να είπαν τα κορίτσια στους αστυνομικούς

 

«Μείναμε στο σπίτι 3 ώρες κάναμε αμέσως χρήση με εισπνοές και στη συνέχεια υπό την επήρεια των ναρκωτικών και ενώ άρχισα να έχω παραισθήσεις αυτός μου ζήτησε να κάνουμε έρωτα .... Άρχισα να έχω παραισθήσεις να μην καταλαβαίνω τι κάνω και κυρίως να μην μπορώ να αντιδράσω».

Το δεύτερο κορίτσι, ηλικίας 16 ετών, έμενε με τους γονείς του.

«Γνωριστήκαμε πριν από περίπου έναν μήνα μέσω Ίντερνετ. Από τότε είχαμε συναντηθεί και άλλες φορές. Μαζί με τον 29χρονο είχαμε κάνει χρήση ναρκωτικών. Πότε εκείνος δεν άπλωσε το χέρι του πάνω μας. Αυτός είχε μια παθητική στάση, ότι έγινε, έγινε με δική μας πρωτοβουλία».

Οι αστυνομικοί βρήκαν στο διαμέρισμα του 29χρονου μικροποσότητες ναρκωτικών, μεταξύ των οποίων και την επικίνδυνη «σίσα»,  που αποκαλείται η «κοκαίνη των φτωχών» και μπορεί να περιέχει μέχρι και... υγρά μπαταρίας.

 

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top