Η κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη συνάντησε τον Daniel Day Lewis στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Κατά την πρεμιέρα της ταινίας “Αόρατη Κλωστή”

Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη συνάντησε τον Daniel Day Lewis

Η Πρέσβυς Καλής Θελήσεως της UNESCO με τον ηθοποιό Daniel Day Lewis, τον Πρίγκηπα Μιχαήλ, την Πριγκίπισσα Μαρίνα Καρέλλα και την κυρία Δάφνη Οικονόμου, πρόεδρο της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών παραβρέθηκαν στην πρεμιέρα της ταινίας “Αόρατη Κλωστή” την Πέμπτη το βράδυ στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. 

Η Πρέσβυς Καλής Θελήσεως της UNESCO, κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη  με τον ηθοποιό Daniel Day Lewis, τον Πρίγκηπα Μιχαήλ, την Πριγκίπισσα Μαρίνα Καρέλλα και την κυρία Δάφνη Οικονόμου, Πρόεδρο της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών στην πρεμιέρα της ταινίας “Αόρατη Κλωστή” την Πέμπτη το βράδυ στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Η κυρία Βαρδινογιάννη εξέφρασε τον θαυμασμό της στον Daniel Day Lewis, καθώς τον θεωρεί μία από τις μεγαλύτερες καλλιτεχνικές φυσιογνωμίες του αιώνα μας, όπως επίσης και την εκτίμηση της για την αξιέπαινη ανθρωπιστική του δράση, την οποία γνώρισε από κοντά καθώς βαδίζουν σε παράλληλα μονοπάτια προσφοράς στον συνάνθρωπο. 

Η Πρέσβυς Καλής Θελήσεως της UNESCO κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, με τη σύζυγο του Προέδρου της Δημοκρατίας κυρία Σίσσυ Παυλοπούλου και την Πρέσβη της Ιρλανδίας Orla O’ Hanrahan στην πρεμιέρα της ταινίας «Αόρατη Κλωστή» (“Phantom Thread”).

Ακόμη, η κυρία Βαρδινογιάννη συνεχάρη την κυρία Δάφνη Οικονόμου, με την οποία συνεργάζεται εδώ και πολλά χρόνια, για το μεγάλο της έργο και προσφορά στην ελληνική κοινωνία και της υποσχέθηκε ότι θα είναι πάντα στο πλευρό της.

Η Πρέσβυς Καλής Θελήσεως της UNESCO κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη με την κυρία Δάφνη Οικονόμου, Πρόεδρο της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών. 

 

Η Πρέσβυς Καλής Θελήσεως της UNESCO κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη μαζί με τον Πρίγκιπα Μιχαήλ, την Πριγκίπισσα Μαρίνα Καρέλλα και την κυρία Δάφνη Οικονόμου, Πρόεδρο της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος Εθνικής Λυρικής Σκηνής  στην πρεμιέρα της ταινίας «Αόρατη Κλωστή» (“Phantom Thread”), με πρωταγωνιστή τον Daniel Day Lewis.

Η Πρέσβυς Καλής Θελήσεως της UNESCO κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη με τον Πρίγκιπα Μιχαήλ και την Πριγκίπισσα Μαρίνα Καρέλλα αμέσως μετά την προβολή της ταινίας «Αόρατη Κλωστή» (“Phantom Thread”) με πρωταγωνιστή τον βραβευμένο με 3  βραβεία Όσκαρ Daniel Day Lewis.

 Η Πρέσβυς Καλής Θελήσεως της UNESCO κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη κατά την προσέλευση της στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας «Αόρατη Κλωστή»(“Phantom Thread”) με τον Daniel Day Lewis.  Τα έσοδα από τη βραδιά θα διατεθούν στην Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών/Πόρτα Ανοιχτή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top