H απίστευτη ζωή μιας 27χρονης μαμάς 4 παιδιών – Την εγκατέλειψε η μάνα της, στραγγάλισαν την αδελφή της και στα 17 παντρεύτηκε

Μεγάλωσε με τον πατέρα της μέσα σε ένα ταξί

Θα μπορούσε να γραφτεί μυθιστόρημα βασισμένο στη ζωή της 27χρονης σήμερα Νάνσυς. Ένα κορίτσι που από τα τέσσερα του χρόνια γνώρισε την εγκατάλειψη από τη μητέρα της.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Οι γονείς της Νάνσυς χώρισαν όταν εκείνη ήταν μόλις τεσσάρων ετών. Η μαμά της είχε άλλες δύο κόρες από τον πρώτο της γάμο, οι οποίες είχαν κυλήσει στον δρόμο των ουσιών. Για να την «προστατεύσει» από τα κορίτσια, την αφήνει στον πατέρα της, ο οποίος τη μεγαλώνει μέσα σε ένα ταξί αφού δούλευε πολλές ώρες. Mιλώντας γι' αυτόν τον αποκαλεί "ήρωά" της και εξηγεί πως έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της, όταν πριν από λίγα χρόνια, εκείνος έφυγε από τη ζωή.

«Η μητέρα μου έμενε στην Αθήνα επίσης και την έβλεπα τα Σαββατοκύριακα. Κάποια στιγμή εξαφανίστηκε χωρίς να ενημερώσει και άφησε πίσω τις αδελφές μου. Θυμάμαι ότι μέχρι την α’ δημοτικού μεγάλωνα στη θέση του συνοδηγού στο ταξί» περιγράφει και συνεχίζει:

«Αργότερα ο πατέρας μου γνώρισε μια γυναίκα, η οποία με μεγάλωσε από την α’ δημοτικού και μετά. Είχα την ανάγκη να τη φωνάζω μαμά. Η δική μου ήταν άφαντη αυτά τα χρόνια. Απέκτησα άλλες δύο αδελφές από τον δεύτερο γάμο του πατέρα μου κι έχω πολύ καλές σχέσεις μαζί τους. Ξαναείδα τη μάνα μου όταν ήμουν 13 για χάρη του πατέρα μου που μου είπε να της δώσω μια δεύτερη ευκαιρία».

Οι μεγαλύτερες αδελφές που έμπλεξαν με τα ναρκωτικά

Η μία αδελφή της κατάφερε να γλιτώσει και έχει πια τη δική της οικογένεια. Η άλλη βρέθηκε στραγγαλισμένη σε ξενοδοχείο στην Ομόνοια, με 17 ενέσεις ηρωίνης μετά θάνατον στη σπονδυλική στήλη. «Είχε έναν φρικτό θάνατο. Η υπόθεση παραμένει στο αρχείο, δεν βρέθηκε ο δολοφόνος της»

Παντρεύτηκε κι απέκτησε το πρώτο της μωρό στα 17

«Είχα την ανάγκη μιας ζεστής οικογένειας» περιγράφει η Νάνσυ, η οποία αρχικά απέκρυψε την ηλικία της από τον σύζυγό της, Θοδωρή και προσθέτει:

«Η γνωριμία με τον άντρα μου ήταν τυχαία. Ερωτευτήκαμε όταν ήμουν 14 κι εκείνος 24. Είχα σκοπό να του πω ότι είμαι 16. Δεν περιμέναμε ότι θα κρατήσει».

Μαζί απέκτησαν τέσσερα παιδιά. Τα δύο μικρότερα ήρθαν στη ζωή κατά τη διάρκεια της κρίσης και στο πλευρό του ζευγαριού στάθηκε ο Σύλλογος «Αγκαλιά».

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα"

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα" εδώ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top