Νέα πρόσωπα εμπλέκονται στη δολοφονία του Μάριου Παπαγεωργίου - Τι αποκαλύπτει ο ερευνητής που έχει αναλάβει την υπόθεση

Οι υπεύθυνοι παραμένουν ασύλληπτοι λέει ο ερευνητής

Ραγδαίες εξελίξεις στη δολοφονία του Μάριου Παπαγεωργίου. Καναδός ερευνητής από την ανάλυση τηλεφωνικών συνομιλιών καταλήγει στο συμπέρασμα ότι τα άτομα τα οποία απήγαγαν, σκότωσαν  και εξαφάνισαν τη σορό του νεαρού είναι άλλα από αυτά που έχουν συλληφθεί.

«Ξέρουμε ακριβώς ποιοι είναι οι υπεύθυνοι. Απολύτως. Είμαστε 100% σίγουροι», λέει στο Star ο Καναδός ερευνητής.

Τουλάχιστον τρία άτομα, που αποτελούσαν την πρώτη ομάδα, αυτή που φέρεται να απήγαγε, να δολοφόνησε και να εξαφάνισε τη σορό του Μάριου Παπαγεωργίου, φαίνεται να έχει εντοπίσει ο Καναδός ερευνητής που προσέλαβε η μητέρα του 26χρονου. Στο συμπέρασμα αυτό καταλήγει από την ανάλυση τηλεφωνικών κλήσεων και καταθέσεων.

Τα τηλέφωνα τους πρόδωσαν

 

«Εστίασα σε μια ομάδα τηλεφωνημάτων, περίπου 125, πολύ καλές τηλεφωνικές συνομιλίες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως αποδείξεις. Και ειδικά 30 που έγιναν από τη δολοφονία μέχρι την τελευταία ημέρα της ταφής του Μάριου, υπάρχουν 30 τηλεφωνήματα μείζονος σημασίας», αποκαλύπτει ο Καναδός ερευνητής.

Θεωρεί ότι ο Μάριος Παπαγεωργίου συναντήθηκε στη Νέα Σμύρνη με τον 77χρονο φερόμενο ως εγκέφαλο της απαγωγής και δολοφονίας. Πήγαν με το αυτοκίνητό του στη Νέα Πέραμο και εκεί δολοφονήθηκε όταν αντέδρασε. Αρχικά η σορός του μεταφέρθηκε στην κορυφή του Κιθαιρώνα, στην παλιά νατοϊκή βάση.

Εννέα ημέρες αργότερα, όμως, εκτιμά ότι μεταφέρθηκε σε άλλο σημείο, στην Κορινθία.

Με ένα κόκκινο βαν μετέφεραν τη σορό του 26χρονου

 

«Κόκκινο βαν κλειστό χρησιμοποιήθηκε από το αρχικό σημείο στον τελικό προορισμό, στο Σοφικό», λέει ο δικηγόρος της οικογένειας του Μάριου Παπαγεωργίου.

Σύμφωνα με το δικηγόρο της οικογένειας και τον ερευνητή τα μέλη της δεύτερης ομάδας, που έχουν συλληφθεί, χρησιμοποιήθηκαν στην απόπειρα απαγωγής της μητέρας του 26χρονου και δεν γνώριζαν τι είχε προηγηθεί.

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα εδώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top