Ξεσπά στο Star ο πατέρας του 22χρονου που έπεσε νεκρός μετά από συμπλοκές ανάμεσα σε ομάδες Ελλήνων και Αλβανών

«Θα πάρω εκδίκηση για το γιο μου» - Η οικογένεια του Παναγιώτη Αλευρά ζητά δικαίωση

Ένας 22χρονος νεαρός άντρας έχασε τη ζωή του από μαχαιριά στο στήθος, στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης, όταν δυο ομάδες νεαρών συνεπλάκησαν στην πλατεία του χωριού. Ο πατέρας του θύματος μιλά στο ΣΤΑΡ και ζητά δικαίωση καθώς ο φυσικός δράστης διαφεύγει.

«Όταν τρως μαχαιριά στην καρδιά υπάρχει περίπτωση να ζήσεις; Ήτανε παλίκαρος. Για μένα θα είναι πάντα στην καρδιά μου. Αν εκδικηθεί κάποιος, αυτός θα είμαι εγώ. Εάν δεν τον έχουν βάλει μέσα και μάθω ότι μετά από 2-3 χρόνια τον αφήσουν έξω και ξέρω ποιος είναι θα τον καθαρίσω» δηλώνει στο Star ο Αντώνης Αλευράς, πατέρας του 22χρονου Παναγιώτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Νεαρός έπεσε νεκρός μετά από συμπλοκή στη Θεσσαλονίκη - Εννέα συλλήψεις

Βουρκωμένα μάτια, σφιγμένο σώμα, ανατριχιαστικά ήρεμη φωνή. Ο πατέρας του 22χρονου Παναγιώτη Αλευρά περιμένει να έρθει ο νεκρός του γιος σπιτι.

«Πήγα είδα νεκρό το παιδί μου. Δεν μπορούσα να του προσφέρω τίποτα».

Ο νεαρός δέχθηκε μαχαιριά στο στήθος το βράδυ της Κυριακής όταν μαζί με φίλους του από τα Διαβατά συνεπλάκησαν με άλλη παρέα νεαρών στο Καλοχώρι.

«Ο γιος μου ήταν εδώ μαζί μου. Ήρθε από την μπάλα και ξαφνικά ήρθαν και τον πήραν. Χωρίς να το σκεφτεί σου λέει πάμε να βοηθήσουμε γιατί ήταν γνωστά τα παιδιά, δικά μας…».

Η αστυνομία συνέλαβε 9 άτομα που συμμετείχαν στη συμπλοκή από 18 έως 27 ετών. Ο φυσικός δράστης του φόνου όμως διαφεύγει.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στο αυτόφωρο και ζήτησαν αναβολή. Η πρόεδρος δέχθηκε άρση της κράτησης τους καθώς Οι 7 από αυτούς είναι φίλοι του νεκρού και ζήτησαν παραβρεθούν στην κηδεία του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top