Εντείνουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες - Νέα μπλόκα σε όλη τη χώρα

Διαμαρτύρονται για την υπερφορολόγηση, το ασφαλιστικό και τις κατασχέσεις

Εντείνουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες στήνοντας μπλόκα σε ολόκληρη τη χώρα.

Καθημερινά προστίθενται νέα μπλόκα σε ολόκληρη τη χώρα στέλνοντας μήνυμα στην κυβέρνηση ότι θα κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους. Διαμαρτύρονται για την υπερφορολόγηση, το ασφαλιστικό και τις κατασχέσεις.

Τρία νέα μπλόκα στήνονται την Κυριακή στην Ευρυτανία στη γέφυρα Αγραφιώτη, στην Κοζάνη στη γέφυρα Σερβιών και στο Αμύνταιο της Φλώρινας στον κόμβο του Αντιγόνου.

Την ίδια ώρα και η Κρήτη μπαίνει δυναμικά στο χορό των κινητοποιήσεων.

Στα Χανιά στήθηκε μπλόκο στα Μεγάλα Χωράφια, στο Ρέθυμνο οι αγρότες έβγαλαν τα τρακτέρ στις Μάντρες και στο Ηράκλειο οι αγρότες έχουν παραταχθεί στον κόμβο των Πραιτορίων στέλνοντας μήνυμα ότι δεν θα λυγίσουν.

Την ερχόμενη Δευτέρα οι αγρότες θα στήσουν μπλόκα στη Φθιώτιδα, στους κόμβους Ανθήλης και Δομοκού, στην Καστοριά στο Άργος Ορεστικό και στη Μεσσηνία στο σταθμό Μεσσήνης.

Ήδη έχουν σχηματιστεί μπλόκα από τους αγρότες της Άρτας και της Πρέβεζας στην Ιόνια οδό στον κόμβο Κάμπης, στην Ηλεία στον κόμβο Μαραθιάς και στο Μεγαλοχώρι Τρικάλων.

Η κορύφωση των αγροτικών κινητοποιήσεων αναμένεται στις 3 Φεβρουαρίου στη Θεσσαλονίκη κατά την έναρξη της έκθεσης AGROTICA.

Δείτε εδώ ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top