Τέλος η μουσική στα μπαρ του Κολωνακίου μετά τις 12 το βράδυ – Ποιες οδούς αφορά η απαγόρευση

Μέχρι ποια ώρα επιτρέπεται να παίζουν τα Σαββατοκύριακα - Νέα Ενημέρωση: 21:36

Απαγορεύεται η δυνατή μουσική στα μπαρ στο Κολωνάκι μετά από μια συγκεκριμένη ώρα τις καθημερινές και τα Σαββατοκύριακα, έπειτα από απόφαση του Δήμου Αθηναίων.

Όπως αναφέρεται στη νέα Κανονιστική του απόφαση η οποία θα ισχύει έως και τις 31/12/2018, τα μπαρ που βρίσκονται στις οδούς Ιπποκράτους, από το ύψος της οδούΣκουφά, Σκουφά με Ομήρου, Ακαδημίας, Βασιλίσσης Σοφίας, Μαρασλή, Αριστίππου, Κλεομένους, Ηλ. Ρογκάκου, Χερσώνος, Οκταβίου Μερλιέ και Ιπποκράτους, θα απαγορεύεται να παίζουν μουσική μετά τις 12 τα μεσάνυχτα τις καθημερινές και την Κυριακή και μετά τη 1 τα ξημερώματα τις Παρασκευές, τα Σάββατα και τις παραμονές αργιών.

Ο Δήμος Αθηναίων, τονίζει πως η εν λόγω απόφαση αποσκοπεί στη ρύθμιση κατά τρόπο γενικό, ισότιμο, ενιαίο και ομοιόμορφο για όλους τους επιχειρηματίες που εκμεταλλεύονται καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην περιοχή, αλλά και στην προστασία της δημόσιας υγείας και της κοινής ησυχίας των κατοίκων και περιοίκων.

Τέλος, ο Δήμος υπογραμμίζει πως η ευθύνη για την εφαρμογή του εν λόγω μέτρου, ανήκει στην αστυνομία.

Να σημειώσουμε πάντως, πως με τη νέα αυτή απόφαση του Δήμου Αθηναίων, παρατείνεται κατά μια ώρα το ωράριο της μουσικής στα καταστήματα που δεν τηρούσαν ούτως ή άλλως του περιορισμούς, καθώς η ισχύουσα νομοθεσία επέτρεπε τη μετάδοση μουσικής μέχρι τις 22.00 κατά την χειμερινή περίοδο και μέχρι τις 23.00 κατά την θερινή περίοδο.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ

 

 

 

 

Δείτε  ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα εδώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top