Όλα στον εραστή της τα ρίχνει η μαύρη χήρα του γιατρού Καλαντζάκη – Αρνείται οποιαδήποτε συμμετοχή στη δολοφονία του

Σκληρή μάχη για την επιμέλεια του παιδιού τους

Αθώα δηλώνει η χήρα του γιατρού Χριστόδουλου Καλαντζάκη, ο οποίος δολοφονήθηκε άγρια το καλοκαίρι του 2017 σε ενέδρα που του είχε στήσει ο εραστής της γυναίκας του.

Όπως είπε ο δικηγόρος της 38χρονης Βουλγάρας, στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» η πελάτης του υποστηρίζει ότι δεν είχε καμιά συμμετοχή στη δολοφονία του καρδιολόγου.

Διαβάστε επίσης: Μαφιόζικη εκτέλεση καρδιολόγου στη Σητεία: Προσήχθη ένας άνδρας –Το αμάξι του γιατρού «γαζώθηκε» από τέσσερις σφαίρες

Ερωτικό έγκλημα στη Σητεία: Η σύζυγος και ο εραστής της δολοφόνησαν τον γιατρό – «Λύγισαν» στην ανάκριση

Ο κ. Αναστασάκης έκανε λόγο για έγκλημα ερωτικής αντιζηλίας, καθώς όπως είπε, ο 37χρονος Βούλγαρος αστυνομικός που δολοφόνησε τον Χριστόδουλο Καλαντζάκη δεν μπορούσε να δεχθεί ότι η ερωμένη του θα μένει με το σύζυγό της.

«Η εντολέας μου ισχυρίζεται πως λειτούργησε μόνος του ο Βούλγαρος. Το ίδιο καταθέτει και ο ίδιος. Είχαν σχέση από απόσταση, καθώς ο 37χρονος βρισκόταν στη Βουλγαρία. Η επικοινωνία τους ήταν κυρίως μέσω facebook» είπε ο κ. Αναστασάκης.

Ισχυρίστηκε επίσης ότι η 38χρονη γυναίκα του καρδιολόγου δε γνώριζε κάτι για όσα σκεφτόταν ο εραστής της και ότι η ίδια ομολόγησε στην αστυνομία ότι έστειλε μήνυμα στον εραστή της στο οποίο του έγραφε «Έφυγε ο άντρας μου. Έλα σπίτι», ενώ η αστυνομία δεν μπορεί να βρει τα μηνύματα αυτά.

Την ίδια ώρα σε εξέλιξη βρίσκεται σκληρή μάχη για την επιμέλεια του τρίχρονου παιδιού που είχε αποκτήσει ο 62χρονος καρδιολόγος με την 38χρονη γυναίκα του.

Όπως είπε ο συνήγορος της 38χρονης την επιμέλεια του παιδιού διεκδικεί η αδελφή του θύματος, η οποία όμως δεν το έχει συναντήσει ποτέ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Χριστόδουλος Καλαντζάκης δολοφονήθηκε εν ψυχρώ από τον Βούλγαρο εραστή της γυναίκας του, ο οποίος του είχε στήσει ενέδρα την ώρα που πήγαινε στο ιατρείο του για να δεχθεί τους ασθενείς του.

Αρχικά τηρούσε σκληρή στάση, όμως βρέθηκε το όπλο του εγκλήματος με τα αποτυπώματά του πάνω του και τελικά ομολόγησε την πράξη του και πήρε όλη την ευθύνη πάνω του για να προστατέψει την ερωμένη του.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top