Μαφιόζικη εκτέλεση καρδιολόγου στη Σητεία: Προσήχθη ένας άνδρας –Το αμάξι του γιατρού «γαζώθηκε» από τέσσερις σφαίρες

Κυνηγός είδε να τον εκτελούν εν ψυχρώ: «Φονιά, έφαγες τον άνθρωπο!»

Λίγες ώρες μετά την άγρια δολοφονία γνωστού καρδιολόγου στη Σητεία της Κρήτης, η αστυνομία προσήγαγε έναν Βούλγαρο ο οποίος θεωρείται ως βασικός ύποπτος για τη μαφιόζικη εκτέλεση του 62χρονου γιατρού.

Όπως μεταδίδει το cretalive, το αμάξι του γιατρού «γαζώθηκε» από τέσσερις σφαίρες, με αποτέλεσμα η μια να τον βρει στο κεφάλι και οι άλλες τρεις στην πλάτη.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή «Πιλαλήματα» Σητείας, κοντά στις Λιθίνες, με τον 62χρονο γιατρό με καταγωγή από τον Άγιο Στέφανο, να αφήνει την τελευταία του πνοή στο αυτοκίνητό του, ανήμερα των γενεθλίων του.

Το θύμα ήταν ο Χριστόδουλος Καλαντζάκης,  ιδιώτης γιατρός, παντρεμένος με γυναίκα βουλγαρικής καταγωγής περίπου 35 ετών, γνωστός κι αγαπητός στην τοπική κοινωνία που έχει υποστεί σοκ από την περίεργη αυτή υπόθεση.

AYTOΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΕΙΔΕ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ

Αυτόπτης μάρτυρας της άγριας δολοφονίας ήταν ένας 73χρονος, ο οποίος σύμφωνα με το neakriti, είδε να πυροβολούν τον γιατρό και φώναξε στο δράστη «φονιά, έφαγες τον άνθρωπο». Δεν μπόρεσε να διακρίνει το πρόσωπο του δράστη, αλλά στη θέα του άνδρας τράπηκε σε φυγή.

Ωστόσο πρόλαβε να τον δει να απομακρύνεται με ένα άσπρο ΙΧ. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top