Βίντεο ντοκουμέντο: Πανικός από έκρηξη σε ΑΤΜ στη Βάρκιζα

Ο ληστής το έβαλε στα πόδια λόγω του συναγερμού

Βίντεο  ντοκουμέντο με τους ληστές που ανατίναξαν τα ξημερώματα το ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας στη Βάρκιζα παρουσιάζει σήμερα το STAR. Η περιοχή βρίσκεται στο έλεος των κακοποιών, οι οποίοι όπως θα δείτε αδειάζουν μπροστά στην κάμερα ακόμη και τα περίπτερα.

Με μια εκκωφαντική έκρηξη που ταρακούνησε το κέντρο της Βάρκιζας οι κακοποιοί έκαναν κομμάτια το αυτόματο μηχάνημα συναλλαγών της Εθνικής Τράπεζας. Φορούσαν κουκούλες για τις κάμερες του υποκαταστήματος και γάντια για να μην αφήσουν δακτυλικά αποτυπώματα.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες οι δράστες ήταν τρεις. Οι δύο ανέβηκαν τα σκαλιά και διοχέτευσαν προπάνιο στο ΑΤΜ.

Με το κινητό του κατέγραψε τους ληστές

Ο τρίτος της σπείρας κρατούσε τσίλιες στην άκρη του δρόμου. Το αυτοκίνητο τους  το κατέγραψε με το κινητό του τηλέφωνο ένας κάτοικος της περιοχής ο οποίος πετάχτηκε έντρομος στο μπαλκόνι από την έκρηξη. Οι δράστες προσπάθησαν να το κρύψουν   σε ένα  στενάκι  δίπλα από την είσοδο της τράπεζας.

Ο ληστής το έβαλε στα πόδια λόγω του συναγερμού

Σχεδόν την ίδια ώρα με την έκρηξη στο ΑΤΜ, μόλις διακόσια μέτρα από την  τράπεζα, αυτός ο θρασύτατος διαρρήκτης προσπαθεί να τρυπώσει σε ένα περίπτερο στην πλατεία της Βάρκιζας. Εμφανίζεται ξαφνικά μέσα απ' το σκοτάδι, προχωράει σκυφτά κρύβοντας το πρόσωπό του από τις κάμερες και ορμάει με ένα  κοπίδι για να εξουδετερώσει  το σύστημα ασφαλείας. 

Για κακή του τύχη όμως άρχισε να χτυπάει ο συναγερμός. Ο κακοποιός το έβαλε στα πόδια ενώ στο περίπτερο μαζεύτηκε όλη η γειτονιά μέχρι να έρθει η αστυνομία.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR με τη Μάρα Ζαχαρέα εδώ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top