Αποκλειστικό STAR: Δύο βίντεο από ευτυχισμένες στιγμές της 44χρονης Ειρήνης λίγες μέρες πριν τον θάνατό της

«Δε μπορεί αυτή η γυναίκα να αυτοκτόνησε» υποστηρίζει η οικογένεια της - Νέα ενημέρωση 20:30

Δύο μοναδικά βίντεο ντοκουμέντα με την Ειρήνη Λαγούδη σε ευτυχισμένες στιγμές  λίγες ημέρες πριν από τον μυστηριώδη θάνατό της  αποκαλύπτει το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR. Ο αδερφός της ξεσπά εναντίον όσων εμφανίζουν τον θάνατο της ως αυτοκτονία, καθώς όπως υποστηρίζει οι εικόνες κάθε άλλο παρά δείχνουν μία γυναίκα που σχεδιάζει να βάλει τέλος στη ζωή της.

Είναι η Ειρήνη Λαγούδη λίγες ημέρες πριν το θάνατό της. Μια μητέρα που διαβάζει αγγλικά με τη μικρή της κόρη. Μια μητέρα, η οποία όπως όλες οι μητέρες έχει στο μυαλό της σε απλά καθημερινά πράγματα όπως το να τακτοποιήσει ένα στρώμα. Μια γυναίκα που κοιτά την κάμερα και μιλά  για θέματα ρουτίνας.

Τίποτα δε δείχνει να την προβληματίζει, να την απασχολεί. Και όμως αυτή η γυναίκα, αυτή η μητέρα τριών παιδιών, λίγες ημέρες μετά από αυτό το βίντεο φέρεται να έχει βάλει τέλος στη ζωή της.

Σε ένα άλλο βίντεο, την ιδία χρονική στιγμή, η Ειρήνη Λαγούδη τραγουδά μαζί με τη μεγάλη της κόρη μέσα στο αυτοκίνητο τους. Πίσω κάθονται δυο φίλες τους. Η Ειρήνη από τη θέση του οδηγού δίνει το σύνθημα στα κορίτσια για τραγούδι. Είναι χαρούμενη ευτυχισμένη. Όπως και η κόρη της.

Θάνατος 44χρονης: Τα στοιχεία που ανατρέπουν τα μέχρι τώρα δεδομένα

Δέκα μόλις ημέρες πριν από τον θάνατο της η Ειρήνη Λαγούδη έκλεινε ραντεβού όπως αποκαλύπτει το STAR για καθαρισμό προσώπου στο κέντρο της Αθήνας, ενώ έκανε μασάζ στο Χολαργό μαζί με τη μικρή της κόρη.

«Τη στήσανε στην Ειρήνη»

«Είναι κάποια μυστήρια που πρέπει να απαντηθούν. Υπάρχουν πολλές μαρτυρίες και ακούμε ότι δεν έχουν κληθεί. Τη στήσανε στη Ρηνούλα» λέει ο ξάδελφός της, Γιώργος Λαγούδης.

Ιδιοκτήτης βενζινάδικου «Γέμισε το μπιτόνι με πετρέλαιο»

Η οικογένεια της Ειρήνης Λαγούδη είναι πυρ μανία με τη διαρροή ότι η αστυνομία έχει βίντεο από βενζινάδικο το οποίο δείχνει την άτυχη γυναίκα να γεμίζει  το μπιτόνι με εύφλεκτο υλικό.

Οι δικοί της άνθρωποι έχουν ανοίξει και σελίδα στο facebook με τον τίτλο “Δικαίωση για την Ειρήνη Λαγούδη”

Ο αδερφός της ξεσπά στο STAR

«Ντροπή και αίσχος σε αυτούς που προσπαθούν να συγκαλύψουν τη στυγερή δολοφονία της Ειρήνης και να την εμφανίσουν ως αυτοκτονία, παραπλανώντας την κοινή γνώμη. Δε θα σταματήσουμε να αγωνιζόμαστε για να λάμψει η αλήθεια. Η κοινή γνώμη έχει στραφεί ήδη εναντίον τους σε αυτό που πάει να στηθεί»

Η εβδομάδα αυτή είναι καθοριστική για την υπόθεση του θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη. Ο δικηγόρος της με κλιμάκιο ειδικών αναλυτών θα μεταβούν στο Αγρίνιο για να διενεργήσουν τη δική τους έρευνα.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR με τη Μάρα Ζαχαρέα εδώ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top