Ξεκίνησε η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην Ομόνοια

Χωρίς Μέσα Μαζικής Μεταφοράς η Αθήνα

Ξεκίνησε η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην Ομόνοια

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο πολυνομοσχέδιο που καταθέτει σήμερα η κυβέρνηση στη Βουλή και μεταξύ άλλων κάνει ακόμα δυσκολότερη την κήρυξη της απεργίας, πραγματοποιεί αυτήν την ώρα στην Ομόνοια το ΠΑΜΕ.

Οι δρόμοι στο κέντρο αρχίζουν να κλείνουν, ενώ τα μέλη του ΠΑΜΕ θα πραγματοποιήσουν πορεία προς τη Βουλή.

Υπενθυμίζεται ότι 24ωρη απεργία έχουν κηρύξει για σήμερα οι εργαζόμενοι στο Μετρό, το τραμ και τα τρόλεϊ, όπως επίσης οι νοσοκομειακοί γιατροί και η ΠΝΟ, με αποτέλεσμα να μείνουν δεμένα στα λιμάνια τα πλοία.

Από Δευτέρα ξανά κινητοποιήσεις

Από Δευτέρα ξεκινά νέος κύκλος κινητοποιήσεων με τη ΓΣΕΕ να καλεί σε συγκέντρωση στο κέντρο της Αθήνας το απόγευμα της Δευτέρας, όταν και ψηφίζεται το πολυνομοσχέδιο, ενώ η ΑΔΕΔΥ έχει προκηρύξει τρίωρη στάση εργασίας σε όλον τον δημόσιο τομέα από τις 12:00 έως τη λήξη του ωραρίου και οργανώνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 12:30 στην Πλατεία Κλαυθμώνος και πορεία προς τη Βουλή.

Επίσης, τη Δευτέρα, οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία, στον ηλεκτρικό και στα τρόλεϊ θα πραγματοποιήσουν 24ωρη απεργία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συρμοί του μετρό θα είναι και πάλι ακινητοποιημένοι την ημέρα ψήφισης του πολυνομοσχεδίου, αφού το Σωματείο Εργαζομένων Λειτουργίας Μετρό Αθηνών, θα προχωρήσει σε νέα 24ωρη απεργία.

Κανονικά θα εκτελούνται τα δρομολόγια στο σιδηροδρομικό δίκτυο της χώρας και τον προαστιακό σιδηρόδρομο.

Σε τρίωρη στάση εργασίας προχωρούν την Δευτέρα και οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας με αποτέλεσμα καμία πτήση να μην πραγματοποιηθεί από και προς το ελληνικό αεροδρόμιο, μεταξύ 12:00 και 15:00, ενώ θα υπάρξουν και τροποποιήσεις των ωρών πτήσεων. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top