Εκδηλώσεις στο κέντρο της Αθήνας για την αλλαγή του χρόνου – Ακύρωσε ο Πάνος Μουζουράκης

Δείτε το βίντεο

Εκδηλώσεις γίνονται στο Θησείο του δήμου Αθηναίων για την αλλαγή του χρόνου.

Η υποδοχή του 2018 στο Θησείο δεν θα γίνει τελικά με τη συμμετοχή του Πάνου Μουζουράκη στο εορταστικό πρόγραμμα, όπως ανακοινώθηκε λίγες ώρες πριν την αλλαγή του έτους.  

Ειδικότερα, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο δήμος Αθηναίων, «λίγες ώρες πριν από τις αποψινές πρωτοχρονιάτικες εκδηλώσεις στο Θησείο, η επιτροπή γιορτών του δήμου Αθηναίων ενημερώθηκε από τον Πάνο Μουζουράκη ότι ο καλλιτέχνης δεν θα συμμετάσχει στο εορταστικό μουσικό πρόγραμμα, επικαλούμενος προσωπικούς λόγους. Τον Πάνο Μουζουράκη θα αντικαταστήσει ο Γιώργης Χριστοδούλου».  

Το σύνθημα υποδοχής του νέου έτους, με φόντο τον Παρθενώνα, θα δώσει ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης.  

«Η Ευανθία Ρεμπούτσικα με τις μουσικές της, σε μία από τις σπάνιες εμφανίσεις της και τραγούδι από τη Μαρίζα Ρίζου, σε ένα μοναδικό θέαμα με παρουσιαστή τον Χρήστο Φερεντίνο και με τη σκηνοθετική και σκηνογραφική υπογραφή των Γιάννη Κακλέα, Μανόλη Παντελιδάκη και Φρόσως Λύτρα», προσθέτει ο δήμος.  

Νωρίτερα οι Batuca, οι Batala και οι Artventure με κρουστά και πνευστά θα δώσουν τον ρυθμό της βραδιάς, οι Circus Dayz φέρνουν τη μαγεία και η Φιλαρμονική Ορχήστρα Δήμου Αθηναίων με υπέροχες χριστουγεννιάτικες μελωδίες. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top