Αποκλειστικό: «Μαύρα» Χριστούγεννα για τους κατοίκους της Μάνδρας – Γυναίκα οδηγήθηκε στην αστυνομία γιατί χτίζει μαντρότοιχο στο σπίτι της

Δείτε το βίντεο

Μαύρα Χριστούγεννα θα κάνουν οι κάτοικοι της Μάνδρας. Ημέρες γιορτών και ακόμη καθαρίζουν τα σπίτια τους. Μία γυναίκα μάλιστα οδηγήθηκε στην αστυνομία, όπως καταγγέλλει στο STAR, γιατί χτίζει μαντρότοιχο στην αυλή του σπιτιού της.

«Μόνο ο Θεός θα με διακόψει. Και το εννοώ, και το εννοώ.  Θα φτάσω στα άκρα! Εγώ δεν το κάνω για να προστατέψω τον εαυτό μου, αλλά θέλω να προστατέψω τα παιδιά μου» είπε η κυρία Αντιγόνη Σταμάτη στην κάμερα του STAR.

Η κ. Σταμάτη οδηγήθηκε πρωί - πρωί στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής για να δώσει εξηγήσεις. Την έστειλαν στην πολεοδομία και από εκεί όπως είπε στο STAR την παρέπεμψαν στην Ειδική Υπηρεσία Γενικής Αποκατάστασης Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφών. 2.000 ευρώ θα τους κοστίσει ο τοίχος. Τα χρήματα τα βάζουν από την τσέπη τους και θέλουν απλά να τον ολοκληρώσουν.

Λίγες ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα και στη Μάνδρα δεν βλέπεις πουθενά πολύχρωμα φώτα και γιορτινή ατμόσφαιρα. Το χαμόγελο έχει παγώσει ακόμη και στο προσωπάκι του 13χρονου Βαγγέλη... Ήθελε αλλιώς να ήταν φέτος οι γιορτές για εκείνον...

«Τώρα που δεν στολίζουμε δεν μου αρέσει που χάνουμε το Χριστουγεννιάτικο πνεύμα» είπε ο μικρός Βαγγέλης.

Αυτό που ζητούν τα παιδιά ως δώρο από τον Άγιο Βασίλη για τα Χριστούγεννα είναι συνήθως κάποιο παιχνίδι. Ο 13χρονος Βαγγέλης όμως, κάτοικος Μάνδρας το μόνο που επιθυμεί είναι να φύγουν για πάντα οι λάσπες από την αυλή του σπιτιού του.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top