Σήμερα η τελευταία πράξη του δράματος στους Αγίους Αναργύρους! Κηδεύονται μητέρα, γιαγιά και εγγονή

Η σορός του δράστη θα μεταφερθεί στη γενέτειρά του

Σήμερα οι κηδείες μάνας, πεθεράς και κόρης

Στον Ιερό Ναό του Κοιμητηρίου των Αγίων Αναργύρων στις 12:00 το μεσημέρι θα γραφτεί σήμερα η τελευταία πράξη της οικογενειακής τραγωδίας που συγκλόνισε ολόκληρη τη Χώρα.

Φίλοι, συγγενείς, συνάδελφοι και ασθενείς θα πουν το τελευταίο αντίο στην 49χρονη γιατρό που πυροβολήθηκε από τον ίδιο την το σύζυγο εξ επαφής στο θώρακα, στην 70χρονη μητέρα της και στο μόλις τεσσάρων ετών αγγελούδι του, που το σκότωσε ο ίδιος του ο πατέρας με μια σφαίρα στον κρόταφο την ώρα που κοιμόταν.

Διαβάστε επίσης: Το ξέσπασμα της μητέρας του αστυνομικού που ξεκλήρισε την οικογένειά του: «Δεν αντέχω!»

Διάτρητα τα ψυχομετρικά τεστ για τους αστυνομικούς – Τα σοβαρά ερωτήματα που γεννά η τραγωδία στους «Αγ. Αναργύρους»

Tα πρώτα στοιχεία της ιατροδικαστικής έκθεσης για το έγκλημα στους Αγίους Αναργύρους

Η σορός του 47χρονου αρχιφύλακα που ξεκλήρισε την οικογένειά του θα μεταφερθεί στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Αιτωλοακαρνανία, όπου και θα ταφεί.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία τα πτώματα της συζύγου και της πεθεράς του αστυνομικού βρέθηκαν κοντά στην μπαλκονόπορτα, κάτι που κάνει τους αστυνομικούς να πιστεύουν ότι οι δύο γυναίκες προσπάθησαν να γλιτώσουν από τη μανία του και να φωνάξουν βοήθεια.

Ο αρχιφύλακας αρχικά σκότωσε τη σύζυγό του, πυροβολώντας την δύο φορές εξ επαφής στον θώρακα και μία στο κεφάλι. Εκτιμάται ότι η πεθερά του άκουσε τον καυγά και ανέβηκε να δει τι συμβαίνει με αποτέλεσμα ο 47χρονος να την κυνηγήσει και να την σκοτώσει με δύο σφαίρες.

Στη συνέχεια πήγε στην κρεβατοκάμαρα, όπου κοιμόταν η τετράχρονη κόρη του και την πυροβόλησε στο κεφάλι, ενώ μιάμιση ώρα μετά αποφάσισε να δώσει τέλος και στη δική του ζωή, με τους αστυνομικούς να βρίσκουν το πτώμα του γονατιστό δίπλα από το νεκρό αγγελούδι.

Μέσα στο διαμέρισμα που αιματοκυλίστηκε βρέθηκαν οχτώ σφαίρες, η μία εκ των οποίων «ορφανή» που δείχνει ότι ο δράστης αστόχησε.

«Τον υποτιμούσε η πεθερά του»

Την ίδια ώρα στενός συγγενής του αστυνομικού κατέθεσε ότι ο 47χρονος είχε αρκετές προστριβές με την πεθερά του γιατί όπως του είχε εκμυστηρευτεί ο ίδιος τον υποτιμούσε και δεν ήθελε η κόρη της που ήταν γιατρός να τον παντρευτεί. Αυτό μάλιστα προκαλούσε συχνούς καυγάδες και με τη σύζυγό του.

Κατέθεσε επίσης ότι , όπως του είχε πει ο δράστης, η πεθερά του τα τελευταία χρόνια δεν ήταν καλά ψυχολογικά γιατί είχε χάσει τον γιο της και αυτό δυσκόλευε ακόμα περισσότερο τη σχέση της με τον γαμπρό της.

Όπως είπε, ο 47χρονος πίστευε ότι η ιδιότυπη αυτή συγκατοίκηση με την πεθερά του προκαλούσε προβλήματα στη σχέση του με τη γυναίκα του και γι’ αυτό πίεζε τη σύζυγό του να μετατρέψει το διαμέρισμα του πρώτου ορόφου, όπου έμενε η πεθερά του σε ιατρείο, ώστε να μην πληρώνει ενοίκιο, να είναι κοντά στο παιδί της και η πεθερά του να πάει στη Νάξο από όπου καταγόταν και να μην τους δημιουργεί προβλήματα.

Σε αυτό όμως δε συμφωνούσε ούτε η σύζυγός του, ούτε η πεθερά του, με αποτέλεσμα ο ίδιος να αισθάνεται θιγμένος που η σύζυγός του δεν τον στηρίζει. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top