Πρώτη φορά: Ο Άγγελος Συρίγος μιλά για τον ξυλοδαρμό του στο Πάντειο Πανεπιστήμιο

Τόνισε στο δικαστήριο πως είναι στοχοποιημένος από συγκεκριμένες ομάδες

Ο καθηγητής Άγγελος Συρίγος για πρώτη φορά σπάει τη σιωπή του μετά τον ξυλοδαρμό που δέχθηκε στο Πάντειο και μιλάει στις κάμερες μπροστά  από το δικαστήριο όπου το πρωί της Τρίτης ήταν προγραμματισμένη η δίκη ενός από τους 3 δράστες.

«Όταν μπορούμε στραμπουλίζουμε, όταν ερχόμαστε ενώπιον των ευθυνών μας εξαφανιζόμαστε και κρυβόμαστε» δήλωσε ο ίδιος.

Δείχνοντας ενώπιον του δικαστηρίου αυτή την αφίσα, η πλευρά του καθηγητή Άγγελου Συρίγου ζήτησε να μην αναβληθεί η δίκη, αφού όπως είπε εξακολουθεί να είναι στοχοποιημένος από συγκεκριμένες ομάδες.

Ωστόσο πηρέ αναβολή επ’ αόριστον.

Ο Άγγελος Συρίγος είχε δεχθεί επίθεση στο χώρο του Παντείου όταν είχε κάνει παρατήρηση σε 3 άτομα τα οποία έγραφαν συνθήματα σε τοίχο του πανεπιστήμιου.

Καθηγητές αλλά και φίλοι του Άγγελου Συρίγου προσήλθαν στο δικαστήριο προκειμένου να του συμπαρασταθούν.

ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗΣ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΣΤΗ ΝΟΜΙΚΗ

 

Ένας μυστηριώδης ξυλοδαρμός φοιτητών σημειώθηκε πριν λίγες μέρες στη Νομική. Δεκαπέντε κρανοφόροι οπλισμένοι με σιδερόβεργες, σφυριά και λουκέτα από μοτοσικλέτες τραυμάτισαν φοιτητές οι οποίοι έκαναν πάρτι και αρπάξαν ενα κουτί με λίγα χρήματα.

Η αστυνομία σύμφωνα με πληροφορίες ερευνά το ενδεχόμενο οι δράστες, να συμμετείχαν στην εκδήλωση, να έφυγαν  και να επέστρεψαν μετά από λίγο προκειμένου να κλέψουν τα 150 ευρώ.

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top