Το ξέσπασμα της μητέρας του αστυνομικού που ξεκλήρισε την οικογένειά του: «Δεν αντέχω!»

Νέες, συγκλονιστικές λεπτομέρειες για την τραγωδία στους Αγίους Αναργύρους

Συγκλονιστικές είναι οι λεπτομέρειες  που έρχονται στο φως για την  ασύλληπτη τραγωδία στους Αγίους Αναργύρους.

Ο αστυνομικός της φρουράς του Κώστα Σημίτη περιγράφεται από τους συγγενείς της συζύγου του ως βίαιος.

Οι αρχές προσπαθούν να ενώσουν τα κομμάτια του παζλ για το τι  ήταν    εκείνο τελικά που όπλισε το χέρι του αρχιφύλακα.

ΤΟ ΞΕΣΠΑΜΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΔΡΑΣΤΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΧΕΙΡΑ - «ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ …ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ»

 

Σε άθλια ψυχολογική κατάσταση είναι η μητέρα του δολοφόνου και αυτόχειρα Χρήστου Ζαπαντιώτη στο πατρικό σπίτι του στο χωριό  Πατιοπουλο Αιτωλοακαρνανίας. Η ηλικιωμένη γυναίκα δεν μπορεί να αντέξει το κακό που χτύπησε το σπιτικό της. Ο γιος της είναι ο άνθρωπος που με επτά σφαίρες εκτέλεσε ακόμα και την εγγονή της... Η  μητέρα του, ξεσπά πίσω από την κλειστή πόρτα oυρλιάζοντας:

«Σας ευχαριστώ… Δεν αντέχω! Δεν αντέχω!»

Τα τελευταία χρόνια στο σπίτι της οικογένειας του αστυνομικού εκτυλισσόταν ένα δράμα όπως αποκαλύπτει ο αδερφός της πεθεράς του:

«Ένας εγκληματίας ήταν τίποτε άλλο. Κάθε μέρα την έδερνε για να πάρει τα λεφτά ο αλήτης.Την απειλούσε με το όπλο εδώ και 2 χρόνια. Ήθελε να πάρει μεγάλο αυτοκίνητο να πηγαίνει στο Κολωνάκι. Λεφτά ήθελε από τη γυναίκα του γι΄αυτό την σκότωσε κι ανέβηκε η αδερφή μου επάνω και σκότωσε κι εκείνη. Η αδερφή μου, μου έλεγε ότι υποφέρουνε. Πέθανε το παιδί της, ο γιος της και ήθελε να πάρει τα μισά λεφτά».

Οι λεπτομέρειες της ασύλληπτης τραγωδίας σοκάρουν. Ο αστυνομικός καυγάδισε με τη γυναίκα του λίγο μετά τα μεσάνυχτα στο σπίτι τους στον δεύτερο όροφο. Η πεθερά του που μένει στον πρώτο όροφο άκουσε τον καυγά και ανέβηκε στον διαμέρισμα. Κανείς δε γνωρίζει τι ειπώθηκε μεταξύ τους και όπλισε το χέρι του δράστη.

Ο Χρήστος Ζαπαντιώτης εκτέλεσε τη γυναίκα του με τρεις σφαίρες ...Στη συνέχεια κυνήγησε την πεθερά του και τη σκότωσε με δυο σφαίρες.

Το παιδί του η Μυρτούλα η οποία κοιμόταν στην κρεβατοκάμαρα των γονιών της ήταν το επόμενο θύμα του. Την πυροβόλησε στο αυτί μόλις στα τέσσερα χρόνια της. Κατόπιν έστρεψε το όπλο πάνω του και αυτοκτόνησε.

Βρέθηκε γονατισμένος μπροστά από το κρεβάτι  έχοντας εξ’ επαφής τραύμα στον κρόταφο.

ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΕΠΙ ΜΙΑΜΙΣΗ ΩΡΑ ΠΡΙΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ

 

Και όμως ο αστυνομικός μετά την εκτέλεση της Μυρτούλας του γύρισε το όπλο του για να αυτοκτονήσει μετά από μιάμιση ώρα ..Οι Αρχές προσπαθούν να κατανοήσουν τι ακριβώς σκέφτοταν σε αυτό το διάστημα  μέχρι να πάρει την απόφαση να βάλει τέλος στη ζωή του. Είχε άραγε κατανοήσει τι είχε κάνει  ή σκεφτόταν τις συνέπειες του φρικτού εγκλήματος του επί 90 ολόκληρα λεπτά;

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΦΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΗΜΕΙΩΜΑ;

 

Το γεγονός ότι δεν έχει βρεθεί σημείωμα του αστυνομικού προβληματίζει τις αρχές που ψάχνουν να βρουν τα αίτια της τραγωδίας ..Τα στόματα στη γειτονιά της οικογένειας στους Αγίους Αναργύρους ώρα με την ώρα ανοίγουν για τον δράστη και αυτόχειρα.

Ο θείος της γυναίκας του, ισχυρίζεται ότι ο αστυνομικός κοκορευόταν μπροστά τους ότι μπορούσε να σκοτώσει και τον Κώστα Σημίτη  καθώς ανήκε στην προσωπική του φρουρά.

«Πρόκειται για μια ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία. Ο Χρήστος Ζαπαντιώτης ήταν εξαίρετος επαγγελματίας και άριστος στη δουλειά του σ΄ όλα τα χρόνια που υπηρέτησε στη προσωπική μου ασφάλεια. Είμαι συντετριμμένος για το τραγικό γεγονός. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στις δυο οικογένειες» δήλωσε ο Κώστας Σημίτης.

Από τις καταθέσεις των συγγενών  στους αστυνομικούς προκύπτει ότι το ζευγάρι  καυγάδιζε όπως όλα τα ζευγάρια. Τίποτα όμως δεν έδειχνε ότι θα έφθανε στο σημείο να  εκτελέσει  την οικογένεια του εν ψυχρό ...Λίγες ώρες μάλιστα νωρίτερα είχε βγάλει την Μυρτούλα του βόλτα στη γειτονιά και τις αγόρασε ακόμα και ζαχαρωτά. Το βράδυ τη σκότωσε.

 

Δείτε περισσότερα στο video

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top