Mητέρα 22χρονης φοιτήτριας: «Θα βρω και θα πληρώσουν όσοι οδήγησαν την κόρη μου στην αυτοκτονία»

Στο μικροσκόπιο των Αρχών μηνύματα και ροζ βίντεο

Αποφασισμένη να οδηγήσει στη δικαιοσύνη εκείνους που εκβίαζαν την κόρη της με ροζ βίντεο, δηλώνει η μητέρα της 22χρονης φοιτήτριας, Λίνας Κοεμτζή, η οποία αυτοκτόνησε τον Νοέμβριο του 2016, πέφτοντας από τον 9ο όροφο στις εστίες του ΑΠΘ (Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης).

ΤΑ 500 ΜΗΝΥΜΑΤΑ

 

«Θα τους βρω και θα πληρώσουν. Πρέπει να πληρώσουν.Υπάρχουν κάποια εκβιαστικά μηνύματα τα έχω διαβάσει και εγώ η ίδια. Μιλάνε από μόνα τους. Πιστεύω ότι υπάρχουν αυτά τα βίντεο! Δεν μπορεί το παιδί μου να ήθελενα ανεβεί στον ένατο όροφο και να πηδήξει κάτω δεν είχε κανένα λόγο… κανένα λόγο» είπε η Σταυρούλα Τομπέζη Κοεμτζή μιλώντας στο Star.

Η ΧΑΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ

 

Είναι τα κομμάτια του παζλ που καλούνται να συνθέσουν οι αρχές. Η μητέρα της φωνάζει με όση δύναμη της έμεινε ότι η Γαλήνη της ,η αλήτισσα με καρδιά , όπως την αποκαλούσε, έπεσε από τον ένατο όροφο του Αριστοτέλειου πανεπιστημίου  γιατί κάποιοι είχαν στα χέρια τους ροζ βίντεο της άτυχης φοιτήτριας.

«Εμπιστεύτηκε λάθος ανθρώπους και την κορόιδεψαν. Ήταν καλοκάγαθη δεν είχε πονηριά μέσα της. Δεν ήθελε να αντιμετωπίσει εμάς τους γονείς την οικογένειά της  γιατί ίσως ντρεπόταν στην ηλικία της για τα πράγματα που την εκβίαζαν και απλά δεν ήθελε εμείς να δούμε αυτά τα πράγματα» πρόσθεσε η μητέρα της.

Η Λίνα ήταν ένα κορίτσι γεμάτο ζωή ...Ήθελε να ασχοληθεί με τον αθλητισμό και να γίνει προπονήτρια στο ταε κβο ντο. Στο βίντεο θα δείτε την άτυχη κοπέλα τη στιγμή που περνά με επιτυχία τις εξετάσεις στο άθλημα που λάτρευε.

«Της στέρησαν τα όνειρά της. Είχε πολλά όνειρα, ήθελε να φύγει στο εξωτερικό και να κάνει μεταπτυχιακά» δήλωσε η μητέρα της.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας Κοεμτζή, οι αρχές μελετούν τα μηνύματα και εξετάζουν το ενδεχόμενο να εκβιαζόταν από οργανωμένο κύκλωμα ή από μεμονωμένο άτομο:

«Υπάρχουν ενδείξεις πλέον και μια μαρτυρία ότι η Γαλήνη εκβιάστηκε. Εκτός του ότι κανιβαλίστηκε διαδικτυακά από πολλούς που σήμερα κρύβονται και δεν μιλούν (τουλάχιστον 7 πρόσωπα). Περιμένουμε πολλές εξελίξεις τις επόμενες ημέρες», τόνισε ο Αντώνης Ξυλουργίδης.

Ένα χρόνο μετά την αυτοκτονία της φοιτήτριας οι αρχές εξετάζουν ήδη μάρτυρες που θα ρίξουν φως στην υπόθεση. Σημείο κλειδί θεωρείται και ένας φίλος της άτυχης κοπέλας φωτογράφος που φέρεται να έχει στα χέρια του γυμνές της φωτογραφίες.

Η μητέρα της πάντως δε θα ησυχάσει αν η Γαλήνη της δεν δικαιωθεί:

«Ήδη άρχισε να έρχεται η ώρα τους πλέον. Δε θα κοιμούνται πια ήσυχοι. Δεν πρέπει να κοιμούνται ήσυχοι».

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top