Πόσο κοστίζει ένα δίκλινο δωμάτιο σε Αράχωβα και Καλάβρυτα για τα Χριστούγεννα – «Ρίχνουν» τις τιμές οι ξενοδόχοι

Σώζουν την κατάσταση τα Χριστουγεννιάτικα χωριά

Σε μείωση τιμών έχουν προχωρήσει οι περισσότεροι ξενοδόχοι στην Ελλάδα για να προσελκύσουν όσο το δυνατόν περισσοτέρους επισκέπτες τα Χριστούγεννα.

Αράχωβα, Καλάβρυτα Καρπενήσι και Πήλιο παραμένουν και φέτος οι δημοφιλείς προορισμοί για τις γιορτές.

Στη "Μύκονο του χειμώνα", την Αράχωβα, οι επιχειρηματίες αναγκάστηκαν να ρίξουν τις τιμές για να δουν τα ξενοδοχεία να γεμίζουν. Η πληρότητα αυτή τη στιγμή στην περιοχή αγγίζει το 85%.

Στα Καλάβρυτα η πληρότητα αυτή τη στιγμή για τα Χριστούγεννα αγγίζει το 70% με τις τιμές στα δωμάτια να  κυμαίνονται στα ίδια επίπεδα με πέρυσι.

Ενδεικτικά στην Αράχωβα τα Χριστούγεννα ένα δίκλινο δωμάτιο σε ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων για 3 διανυκτερεύσεις δίνεται στην τιμή των 468 ευρώ με πρωινό.

Στα Καλάβρυτα οι τιμές ξεκινούν απο 50 ευρώ σε ξενοδοχείο 2 αστέρων και φυσικά ανεβαίνουν όσο ανεβαίνει και η κατηγορία του ξενοδοχείου.

Την κατάσταση φέτος σώζουν τα Χριστουγεννιάτικα χωριά.: Στη Λάρισα το «Πάρκο των Ευχων», στη Δράμα η «Ονειρούπολη», ο «Αστερόκοσμος» στη Θεσσαλονίκη και ο «Μύλος των Ξωτικών» στα Τρίκαλα λειτουργούν ως μαγνήτης για τους επισκεπτες και κυρίως για τις οικογένειες.

 

Δείτε περισσότερα στο video

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top