Πλημμύρισε η Κέρκυρα – Κινδύνευσαν να πνιγούν δύο γυναίκες από χείμαρρο

Η Πυροσβεστική έχει προβεί σε δεκάδες κοπές δέντρων - Αυτοκίνητο υπέστη σοβαρές υλικές ζημιές όταν καταπλακώθηκε από δέντρο - Νέα ενημέρωση 20:49

Σφοδρή κακοκαιρία έπληξε την Κέρκυρα, με καταρρακτώδεις βροχές και δυνατούς ανέμους που ξεπερνούν ακόμη και τα 8 μποφόρ.

Δύο γυναίκες κινδύνευσαν να πνιγούν όταν χείμαρρος στη Λευκίμμη, νότια του νησιού, παρέσυρε το όχημα στο οποίο επέβαιναν. Συγκεκριμένα, το τζιπ ξέφυγε από το οδόστρωμα και έπεσε σε ρέμα. Για καλή τους τύχη, διερχόμενοι οδηγοί έσπευσαν την τελευταία στιγμή και αψηφώντας τον κίνδυνο κατάφεραν να τις απεγκλωβίσουν από το αυτοκίνητο.

Την ίδια ώρα πολλά είναι τα προβλήματα στο νησί. Στην περιοχή έσπευσε και η Πυροσβεστική, η οποία προέβη σε δεκάδες κοπές δέντρων, ενώ ΙΧ όχημα που ήταν σταθμευμένο σε δρόμο, στην περιοχή της Γαρίτσας, μέσα στην πόλη της Κέρκυρας, υπέστη σοβαρές υλικές ζημιές όταν καταπλακώθηκε από δέντρο που έσπασε από τους δυνατούς ανέμους.

Τα ακραία καιρικά φαινόμενα αναμένεται να συνεχιστούν μέχρι και την Κυριακή, ενώ τον κώδωνα του κινδύνου κρούει από χθες η Πολιτική Προστασία της Κέρκυρας, ενημερώνοντας τους πολίτες για την επικινδυνότητα λόγω των καιρικών συνθηκών.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top