Ο «Γολγοθάς» μιας κολώνας στην Κηφισιά – Άλλαξε ο εργολάβος και έμεινε να γέρνει σαν τον πύργο της Πίζας

Δείτε στο video τα τρελά και απερίγραπτα του ελληνικού δημοσίου

Τα τρελά και απερίγραπτα του ελληνικού δημοσίου φαίνονται στο αποκλειστικό ρεπορτάζ του Λάμπρου Δεμερτζή, μόνο και μόνο γιατί χρειάστηκε αλλαγή μιας κολώνας της ΔΕΗ.

Κωμωδία πράξη πρώτη: Πριν 15 μέρες εργολάβος με το συνεργείο του έσκαψε για να αλλάξει την κολώνα της ΔΕΗ. Οι μέρες περνούσαν ο καιρός χάλασε και η κολώνα άρχισε γέρνει σαν τον πύργο της Πίζας μέχρι που την Τρίτη κόπηκαν τα καλώδια  και έμεινε από ηλεκτρικό ολόκληρη γειτονιά στην Κηφισιά. Στις 8:15  φτάνει το πρώτο συνεργείο της ΔΕΔΗΕ, αλλά δεν μπορεί να κάνει τίποτα.

«Ο εργολάβος έσκαψε, έπιασαν οι βροχές  δεν άλλαξε την κολώνα και έγινε αυτό. Όταν το σκάψει πρέπει να την αλλάξει κιόλας» δήλωσε υπάλληλος της ΔΕΔΔΗΕ.

Κωμωδία πράξη δεύτερη: Δύο ώρες μετά έρχεται και άλλο συνεργείο ηλεκτρολόγων, οι οποίοι ούτε αυτοί μπορούν να κάνουν κάτι. Σα να μην έφτανε αυτό, έρχεται και τρίτο συνεργείο τεχνικών γιατί θεώρησαν λανθασμένα ότι τους κάλεσαν για να σκάψουν.

Η κωμωδία συνεχίζεται. Στις 12: 45 φτάνει και τέταρτο συνεργείο με την κολώνα και μαζί και ο εργολάβος. Όχι αυτός που άνοιξε την τρύπα για να ζητήσουμε εξηγήσεις, αλλά νέος, καθώς μέσα στις 15 μέρες άλλαξε εργολαβία η τρύπα.

Τελικά η κολώνα απαλλάχθηκε από το μαρτύριό της και αντικαταστάθηκε από νέα.

Χρειάστηκαν 11 άτομα και 15 μέρες. Τώρα όμως δεν υπάρχει λάμπα στη κολώνα. Ελπίζουμε να μην χρειαστούν άλλες 15 μέρες για να βάλουν!

 

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top