ΑΥΤΟΣ είναι ο 21χρονος που τον έσφαξε ο αδελφός του στην Κρήτη

Σήμερα η κηδεία των δύο παιδιών

ΑΥΤΟΣ είναι ο 21χρονος που τον έσφαξε ο αδελφός του

Σοκαρισμένη είναι ολόκληρη η Κρήτη από την οικογενειακή τραγωδία που σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στα Μισίρια Ρεθύμνου, όταν ένας 28χρονος σκότωσε με μπαλτά τον 21χρονο αδελφό του που κοιμόταν στο δωμάτιό του.

Κανείς ακόμα δεν μπορεί να καταλάβει τι ήταν αυτό που έκανε τον 28χρονο Παναγιώτη να πάρει τον μπαλτά και να σκοτώσει τον ίδιο του τον αδελφό.

Μόλις κατάλαβε τι είχε κάνει κλείστηκε στην αποθήκη του σπιτιού της οικογένειας και έδωσε τέλος στη ζωή του πίνοντας υγρό μπαταρίας και ποντικοφάρμακο.

Διαβάστε επίσης: Τα πρόσωπα της οικογενειακής τραγωδίας στο Ρέθυμνο – 28χρονος κατέσφαξε τον 21χρονο αδελφό του με μπαλτά και αυτοκτόνησε

Άγριο φονικό στην Κρήτη - 28χρονος έσφαξε τον 21χρονο αδερφό του και αυτοκτόνησε με υγρό μπαταρίας

Σύμφωνα με πληροφορίες έξω από την αποθήκη εκτυλίσσονταν σκηνές αρχαίου δράματος με τους δύο γονείς να μην μπορούν να σώσουν τα παιδιά τους.

Χρειάστηκε μάλιστα η επέμβαση της αστυνομίας για να σπάσει η πόρτα της αποθήκης και να μεταφερθεί ο 28χρονος στο νοσοκομείο, όπου και εξέπνευσε.

Την ίδια ώρα, η σορός του 21χρονο Τόλη έφθανε στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου με τους γιατρούς να μην πιστεύουν αυτό που έβλεπαν μπροστά στα μάτια τους.

«Ο μικρότερος αδελφός ήταν σφαγμένος» είπε στο cretapost ο Διοικητής του Νοσοκομείου Ρεθύμνου Γιώργος Φραγκιαδάκης.

Για τον Τόλη ήταν αργά, όμως οι γιατροί κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να κρατήσουν στη ζωή τον Παναγιώτη, αλλά δεν τα κατάφεραν.

Η νεκροψία και στους δύο θα γίνει σήμερα και μετά θα ακολουθήσει η κηδεία των δύο αδελφών στα Περιβόλια.

Σπάνε καρδιές τα μηνύματα στο Facebook

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει το κακό που συνέβη χθες. Φίλοι, γνωστοί και αγαπημένα πρόσωπα του 21χρονου έχουν κατακλύσει τη σελίδα του στο Facebook με μηνύματα αγάπης.

Όλοι μιλούν για ένα ήσυχο και καλόκαρδο παιδί που όνειρό του ήταν να ανοίξει το δικό του συνεργείο για μηχανάκια.

Μόλις είχε γυρίσει από ολιγοήμερες διακοπές στη Θεσσαλονίκη και ανυποψίαστος ξάπλωσε στο κρεβάτι του για να ξεκουραστεί.

Ο 28χρονος αδελφός του ήταν γνωστό ότι αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, κανείς όμως δεν περίμενε ότι θα έφτανε σε αυτό το σημείο.

Στο παρελθόν είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική, ακολουθούσε φαρμακευτική αγωγή και πλέον ζούσε με την οικογένειά του.

Σύμφωνα με το Cretalive, τον τελευταίο καιρό ο 28χρονος είχε σταματήσει να παίρνει τα φάρμακά του και η κατάστασή του είχε επιδεινωθεί.

Μάλιστα κάποιοι εικάζουν ότι δεν ήθελε να επιστρέψει στο ψυχιατρείο και φοβόταν γι’ αυτό.

Αυτό όμως που βασανίζει τους γονείς των δύο παιδιών, αλλά και τους φίλους είναι το γιατί. Τι ήταν αυτό που έκανε τον 28χρονο Παναγιώτη να αρπάξει τον μπαλτά και να σφάξει στον ύπνο του τον ίδιο του τον αδελφό; Κανείς δυστυχώς δεν έχει την απάντηση και όλος αυτός ο εφιάλτης θα στοιχειώνει την οικογένεια των δύο παιδιών. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top