Άγριο φονικό στην Κρήτη - 28χρονος έσφαξε τον 21χρονο αδερφό του και αυτοκτόνησε με υγρό μπαταρίας

Σοκαριστικές λεπτομέρειες από την οικογενειακή τραγωδία - NEA ENHMEΡΩΣΗ: 21:00

Μια απίστευτη οικογενειακή τραγωδία έλαβε χώρα στην Κρήτη, όπου ένας 28χρονος κατακρεούργησε με μαχαίρι τον 21χρονο αδερφό του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε πίνοντας φυτοφάρμακο και υγρό μπαταρίας σύμφωνα με το flashnews.

Οι λεπτομέρειες της φρικτής δολοφονίας σοκάρουν.

Όπως μεταδίδει το ekriti, το οικογενειακό δράμα σημειώθηκε στα Μισίρια Ρεθύμνου.

ΦΩΤΟ AΠΟ GOODNET

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τα δυο αδέλφια έμεναν στο ίδιο σπίτι.

Ο 28χρονος, ο οποίος στο παρελθόν φέρεται να είχε νοσηλευτεί και σε ψυχιατρική κλινικη, αφού κατακρεούργησε τον 21χρονο αδελφό του, στη συνέχεια κλειδώθηκε σε μία αποθήκη του σπιτιού με τους αστυνομικούς που έφτασαν στο σημείο να σπάνε την πόρτα, να μπαίνουν μέσα και να τον βρίσκουν σε κωματώδη κατάσταση.

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ: «ΗΤΑΝ ΣΦΑΓΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ»

 

Όπως μεταδίδει το cretapost, τα δυο αδέλφια μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Ρεθύμνου. Σύμφωνα με τα όσα είπε στο cretapost ο διοικητής του Νοσοκομείου Ρεθύμνου κ. Γιώργος Φραγκιαδάκης, αρχικά στο νοσηλευτικό ίδρυμα μεταφέρθηκε γύρω στις 15:00 ο νεότερος αδελφός, για τον οποίο ήδη ήταν πολύ αργά.

«Δεν υπήρχε καμία ελπίδα για τον νεαρό» μας είπε χαρακτηριστικά «ήταν σφαγμένος στην κυριολεξία, και μεταφέρθηκε νεκρός στο νοσοκομείο. Έφερε πολλαπλά τραύματα που είχαν προκληθεί από αιχμηρό αντικείμενο».

Στη συνέχεια λίγη ώρα αργότερα, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ κατέφθανε στο νοσοκομείο με τον δράστη και αυτόχειρα, ο οποίος μετά τη φρικιαστική πράξη του φαίνεται πως ήπιε φυτοφάρμακο μαζί με κάποια άλλα υγρά που βρήκε σε αποθηκευτικό χώρο με σαφή πρόθεση να δώσει τέλος στη ζωή του. «Ο 28χρονος άνδρας μεταφέρθηκε σε πολύ άσχημη κατάσταση στο νοσοκομείο και όντας σε ανακοπή» διευκρίνισε ο κ. Φραγκιαδάκης, που υπογράμμισε πως παρά τις προσπάθειες των γιατρών λίγη ώρα αργότερα εξέπνευσε.

Εντός της ημέρας πρόκειται να διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή και στις δύο σορούς στο νεκροτομείο του Νοσοκομείου Ρεθύμνου τα αποτελέσματα της οποίας αναμένεται να ρίξουν φως στις ακριβείς συνθήκες της οικογενειακής τραγωδίας.

Να αναφέρουμε τέλος, πως το τελευταίο διάστημα ο 28χρονος είχε επιστρέψει και ζούσε στο πατρικό του σπίτι μαζί με τον άτυχο αδελφό του και τους γονείς του.

ΠΗΓΗ:

http://www.ekriti.gr/kriti-rethymno/oikogeneiaki-tragodia-stin-kriti-adelfos-skotose-adelfo-kai-aytoktonise#sthash.5QissNcQ.dpbs

https://www.cretapost.gr/371441/macherose-ton-adelfo-tou-ke-meta-aftoktonise/

http://www.goodnet.gr/news-item/nekros-apo-to-cheri-tou-aderfou-tou-21chronos.html

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top