Τραγωδία στη Μάνδρα: Θρήνος στην κηδεία του 36χρονου Γιώργου Μακαρούνα

«Μητέρα φοβάμαι, πνιγόμαστε!» ήταν τα τελευταία του λόγια

Στην τελευταία του κατοικία οδήγησαν συγγενείς και φίλοι τον 36χρονο Γιώργο Μακαρούνα, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο μετά τις φονικές πλημμύρες της Μάνδρας, όταν το φορτηγό του παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά.

Απαρηγόρητοι οι συγγενείς του νεαρού άνδρα και πατέρα ενός κοριτσιού 3,5 ετών, τον συνόδευσαν στην τελευταία του κατοικία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

«Μητέρα φοβάμαι… Πνιγόμαστε»: Τα τελευταία λόγια του 35χρονου που πνίγηκε στη Μάνδρα

Συγκλονίζει η θεία του νεκρού Γιάννη Ρούμελη: «Μας έδωσαν το πτώμα του σε μια σακούλα»

Η μητέρα του και τα δυο του αδέρφια,ακόμη και τώρα στο τελευταίο αντίο δεν μπορούσαν να συνειδητοποιήσουν τον  άδικο χαμό του.

Ο άτυχος άντρας εντοπίστηκε στην άκρη του δρόμου και ήταν σκεπασμένος με φερτά υλικά.

Η ιστορία του, συγκλονίζει καθώς λίγο πριν πνιγεί είχε πάρει τηλέφωνο τη μητέρα του ενώ ήταν εγκλωβισμένος στον χείμαρρο και της είπε:

«Μητέρα φοβάμαι, πνιγόμαστε!»

Άλλες δυο σοροί, αυτή του άτυχου κυνηγού και του 38χρονου Γιώργου Ρούμελη, εντοπίστηκαν στην άκρη του δρόμου κοντά στο αμαξοστάσιο του δήμου Μάνδρας, ενώ μέχρι στιγμής τα θύματα ανέρχονται σε 20.

ΞΕΣΠΑ Η ΘΕΙΑ ΤΟΥ ΡΟΥΜΕΛΗ

 

«Χθες δώσαμε στον αδερφό μου το ρολόι του παιδιού μέσα στη λάσπη και το πτώμα του μέσα σε σακούλα. Το παιδί έφυγε στις 5:30 για μεροκάματο των 25 ευρώ και κανένας δεν μερίμνησε να κλείσει το δρόμο λόγω κακοκαιρίας, όπως έκλεισε χθες».

Τη σορό του Δημήτρη Γούτου εντόπισε η Αθηνά, το ειδικά εκπαιδευμένο σκυλί του Χαμόγελου του Παιδιού.

ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΜΑΝΔΡΑΣ

 

Οι κάτοικοι της Μάνδρας είναι απελπισμένοι για μια ακόμη μέρα!

Με τρόμο στα μάτια οι κάτοικοι της Μάνδρας παρακολουθούν τους πλημμυρισμένους δρόμους, ενώ η αστυνομία κάνει συνέχεια περιπολίες για τον εντοπισμό τυχόν ανθρώπων που θα θέλουν να κάνουν πλιάτσικο.

ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ Η ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

 

Είναι συγκινητική η ανταπόκριση η προσπάθεια ιδιωτών και φορέων να στηρίξουν τους πληγέντες της Μάνδρας. Έστειλαν ακόμη και 800 κιλά ψωμί από τη Σέριφο, 4.000 νερά από την Καβάλα ενώ βοήθησαν ακόμη και οι πρόσφυγες.

Τα τεχνικά κλιμάκια του υπουργείου Υποδομών έχουν κάνει έως τώρα  1154 αυτοψίες σε Μάνδρα, Νέα Πέραμο και Δήμο Μεγαρέων.

 

Δείτε περισσότερα στο video

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top