Συγκλονίζει η θεία του νεκρού Γιάννη Ρούμελη: «Μας έδωσαν το πτώμα του σε μια σακούλα»

Η οικογένεια θα κινηθεί νομικά κατά παντός υπευθύνου

Ανατριχίλα προκάλεσαν τα λόγια της θείας του 38χρονου Γιάννη Ρούμελη, το πτώμα του οποίου βρέθηκε χθες κάτω από τόνους λάσπης σε αποθήκη στη Μάνδρα.

Όπως είπε η θεία του άτυχου οδηγού, ο οποίος είναι ανάμεσα στους 20 νεκρούς από τη θεομηνία της περασμένης Τετάρτης, η οικογένεια θα κινηθεί νομικά εναντίον όποιουδήποτε «έκλεισε τα μάτια στην αυθαιρεσία».

Διαβάστε επίσης: Τραγωδία δίχως τέλος στη Μάνδρα: Βρέθηκε άλλος ένας νεκρός – Έφτασαν τους 20 οι νεκροί

Έξι αγνοούμενοι μετά τον φονικό χείμαρρο στη Δυτική Αττική – Δραματικές ώρες για τους συγγενείς τους

«Στο Θριάσιο μετρούσαμε πτώματα και κάποιοι άλλοι μετρούσαν ψήφους στις κάλπες», είπε η θεία του άτυχου οδηγού, προσθέτοντας ότι είναι η δεύτερη φορά που η οικογένειά της χάνει παιδί από παραλείψεις κρατικών φορέων, μιας και η ίδια έχασε το παιδί της σε τροχαίο στην Κόρινθο, από κακοτεχνία σε δρόμο.

«Χθες δώσανε στον αδερφό μου το ρολόι του παιδιού μέσα στη λάσπη και το πτώμα του μέσα σε σακούλα», αποκάλυψε συντετριμμένη, τονίζοντας ότι ο πατέρας του 38χρονου, νοσηλεύεται στην εντατική νοσοκομείου με σοβαρά προβλήματα υγείας.

«Το παιδί έφυγε στις 5:30 για ένα μεροκάματο των 25 ευρώ και κανένας δεν μερίμνησε να κλείσει το δρόμο λόγω κακοκαιρίας, όπως έκλεισε χθες. Τι να κάνουμε και πού να στραφούμε; Να δώσουν μία τιμή στο άψυχο παιδί; Να δώσουν το ρολόι σε μαύρη σακούλα; Και στο δικό μου το παιδί αυτό έκαναν», είπε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top