Βρήκαν ακόμη τρεις νεκρούς στα χαλάσματα - Συνεχίζονται οι έρευνες για τους 3 που αγνοούνται

Είναι οι δύο οδηγοί φορτηγού και ο κυνηγός - Στους 19 οι νεκροί από τςι φονικές πλημμύρες - Νέα ενημέρωση: 16.36

Ένα δράμα δίχως τέλος βιώνει η κοινωνία της Μάνδρας, η οποία μετρά τις πληγές της μετά τις φονικές πλημμύρες.

Οι τρεις νεκροί που εντοπίστηκαν σήμερα το πρωί από τα σωστικά συνεργεία που ερευνούν την περιοχή ταυτοποιήθηκαν και είναι από τους 6 ανθρώπους που αγνοούνταν όλες αυτές τις μέρες.

Διαβάστε ακόμη: Ατελείωτος θρήνος στη Μάνδρα: Βρέθηκαν άλλοι τρεις νεκροί – Στα 19 τα θύματα

Πρόκειται για τον  58χρονο κυνηγό, Δημήτρη Δημητρόπουλο, τον 38χρονο οδηγό φορτηγού, Γιάννη Ρούμελη, και τον 28χρονο επίσης οδηγό, Πέτρο Κωλέτση.

«Ντεραπάρισα. Βοήθεια, πνίγομαι»

Η θεία του 38χρονου Ιωάννη Ρούμελη, ο οποίος αγνοούταν από τις 6 το πρωί της Τετάρτης, είχε πει πως την τελευταία φορά που είχαν νέα του ήταν σε ένα τηλεφώνημα πριν την καταστροφή.

«Ντεραπάρισα. Βοήθεια! Νερό, πνίγομαι!» είχε πει ο άτυχος 38χρονος, ο οποίος εκτελούσε δρομολόγιο περνώντας από την παλιά εθνική οδό Αθήνας-Θήβας.

Βρήκαν ακόμη τρεις νεκρούς στα χαλάσματα - Συνεχίζονται οι έρευνες για τους 3 που αγνοούνται

Ο νεαρός Πέτρος Κωλέτσης αναζητούνταν εναγωνίως από τους γονείς τους, οι οποίοι δεν έχουν άλλο παιδί.

Ο νέος είχε φύγει από το σπίτι του στα Άνω Λιόσια την Πέμπτη γύρω στις 6.00 περίπου το πρωί. Θα πήγαινε στη Λιβαδειά για δουλειά με το αυτοκίνητό του.

Βρήκαν ακόμη τρεις νεκρούς στα χαλάσματα - Συνεχίζονται οι έρευνες για τους 3 που αγνοούνται

Ο πατέρας του, ψάχνοντας απελπισμένος στο βουνό, φώναζε το παιδί του, λέγοντας πως είναι ζωντανό.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top