Το Star στο Θριάσιο: Μόλις 6 από τους 15 νεκρούς έχουν αναγνωριστεί

Τα θύματα από τη φονική κακοκαιρία σε Μάνδρα και Νέα Πέραμο ολοένα και αυξάνονται

Δεν έχει τέλος η τραγωδία που πλήττει από τα ξημερώματα της Τετάρτης τη Δυτική Αττική. Οι νεκροί από τη φονική κακοκαιρία σε Μάνδρα και Νέα Πέραμο ολοένα και αυξάνονται.

Σύμφωνα με τη νεότερη ενημέρωση, ο αριθμός των θυμάτων είναι 15 εκ των οποίων, 10 άνδρες και 5 γυναίκες.

Ακόμη, υπάρχουν 17 τραυματίες, εκ των οποίων 11 άνδρες και 6 γυναίκες, οι οποίοι νοσηλεύονται στο Θριάσιο. Σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας, από τους τραυματίες μία γυναίκα οδηγήθηκε στην ΜΕΘ διασωληνωμένη, μία ακόμα στην Πνευμονολογική Κλινική, μία στην Ορθοπεδική και 3 γυναίκες και 3 άντρες στην Α΄ Παθολογική Κλινική. Οι υπόλοιποι έλαβαν εξιτήρια.

Το υπουργείο, ακόμα, τονίζει ότι υπάρχει πιθανότητα να μεταβληθεί ο αριθμός τόσο των νεκρών όσο και των τραυματιών, ακόμα και στα επόμενα λεπτά, γιατί οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη και υπάρχουν ακόμα αγνοούμενοι. Ο ακριβής αριθμός νεκρών και τραυματιών δεν μπορεί ακόμα να διευκρινιστεί σαφώς.

Το «Θριάσιο» Νοσοκομείο τέθηκε σε κατάσταση ετοιμότητας μετά το πέρας της πρωινής λειτουργίας του, προκειμένου να διαχειριστεί αποκλειστικά αυτό τους τραυματίες και τους νεκρούς που διακομίσθηκαν από τις πληγείσες περιοχές ανεξαρτήτως του μέσου διακομιδής τους.

Από τους 15 νεκρούς, οι  6 αναγνωρίστηκαν μέχρι τις 19:00. Με ενέργειες του ΕΚΕΠΥ, οι ιατροδικαστικές υπηρεσίας Αθηνών και Πειραιώς θα παραμείνουν ανοικτές όλο το βράδυ για τη διενέργεια νεκροτομιών. 

Δείτε περισσότερα στο βίντεο

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top