Tα ΜΑΤ στην Ευελπίδων – Συγγενείς της Δώρας προσπαθούν να μπουν στο κτίριο

Απίστευτες σκηνές με το εξαγριωμένο πλήθος

Απίστευτες είναι οι σκηνές που εκτυλίσσονται στην Ευελπίδων. Η κατάσταση έχει αγριέψει για τα καλά, καθώς συγγενείς της 32χρονης Δώρας που έχουν συγκεντρωθεί εκεί από το πρωί και λίντσαραν τον καθ΄ομολογίαν δολοφόνο της, τον περιμένουν να βγει για να του επιτεθούν και πάλι.

Οι φωτογραφίες είναι ενδεικτικές της κατάστασης. Όπως θα παρατηρήσετε, η ΕΛ.ΑΣ αναβάθμισε τα μέτρα ασφαλείας μετά τα άγρια επεισόδια που σημειώθηκαν το πρωί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λίντσαραν και πάλι το δολοφόνο της Δώρας έξω από τα δικαστήρια - "Δολοφόνε θα πεθάνεις"

Έτσι στα δικαστήρια βρίσκονται τέσσερις κλούβες των ΜΑΤ και περίπου 150 αστυνομικοί προκειμένου να αποτραπούν τα χειρότερα, καθώς μπορεί η ανάκριση του 58χρονου να έχει ολοκληρωθεί, ωστόσο λόγω της κατάστασης ο δράστης βρίσκεται στα κρατητήρια της Σχολής Ευελπίδων στο κτίριο 9.

Στόχος της αστυνομίας είναι να φυγαδεύσει τον κατηγορούμενο και να μην υπάρξουν νέα επεισόδια με τους συγκεντρωμένους.

Ο πατέρας, η μητέρα και ο αδελφός της άτυχης κοπέλας χτυπούν τα παράθυρα και η τραγική μάνα φωνάζει συνεχώς: «Βγάλτε έξω τον δολοφόνο». Συνεχώς ακούγονται φωνές από το πλήθος: «Δεν θα βγει ζωντανός από δω και όλος ο στρατός να έρθει», «Μόνο ο θάνατος του αξίζει, να μην κάνει κακό και σε άλλες οικογένειες».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top