Κοινό μυστικό η δράση του προπονητή που κατηγορείται για ασέλγεια σε ανήλικη – Νέες μαρτυρίες

Ο 47χρονος φέρεται να διατηρούσε ερωτική σχέση επί 5 μήνες με την αθλήτρια

Νέες καταγγελίες που αφορούν τον προπονητή πάλης ο οποίος κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος ανήλικης αθλήτριας φέρνει στην δημοσιότητα το Star.

Μάλιστα, για τη συμπεριφορά του είχε ενημερωθεί και η ομοσπονδία πάλης.

Για τον κύριο Κώστα Κανελλάκη, που έχει περάσει 50 χρόνια, μέσα και έξω από τα ταπί, δεν υπήρξε καμία έκπληξη όταν είδε τις φωτογραφίες του 47χρονου προπονητή πάλης.

Δεν ήταν άλλωστε η πρώτη φορά. Το ίδιο συνέβη και το περασμένο καλοκαίρι στην Καλαμπάκα, κατά τη διάρκεια αγώνων, όπως συζητούσαν μεταξύ τους προπονητές και αθλητές:

«Μια καθαρίστρια πήγε να ανοίξει το δωμάτιο των κοριτσιών για να το καθαρίσει και τον βρήκε με την κοπέλα στο δωμάτιο. Αυτό συζητήθηκε, το μάθαμε εμείς και η Ομοσπονδία το έπνιξε» δήλωσε στο Star ο κος Κανελλάκης, πρώην υπεύθυνος επιτροπής διαιτησίας της Ομοσπονδίας Πάλης.

Ο 47χρονος φέρεται να διατηρούσε ερωτική σχέση επί 5 μήνες με την αθλήτρια που προπονούσε αν και θα μπορούσε να ήταν κόρη του. Η συμπεριφορά του όμως είχε ξενίσει κάποιους εδώ και πολλά χρόνια που τον έβλεπαν σε αγώνες και διεθνή τουρνουά.

«Χειρονομούσε σε γυναίκες και κορίτσια. Είχα ενημερώσει το 2012 τον τότε Πρόεδρο της Ομοσπονδίας. Όλος ο κόσμος το έβλεπε αλλά δεν μίλαγε ποτέ. Υπήρχε ομερτά, τρόμος» τόνισε ο κος Κανελλάκης.

 

Δείτε περισσότερα στο video

 

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top