«Έκανα cyber sex με άγνωστο και μετά με εκβίαζε» - Η μαρτυρία μιας 22χρονης για τον εφιάλτη που έζησε

Της ζητούσε 3.000 ευρώ για να μη διαρρεύσει τις γυμνές της φωτογραφίες

Η 22χρονη Μαρίνα  πάτησε ... accept στο αίτημα ενός γοητευτικού άντρα στα social media όμως δε γνώριζε ότι είχε πατήσει αποδοχή και στις εφιαλτικές ώρες που θα ακολουθούσαν:

«Ήταν ένα μαρτύριο 7 ημερών… Ήταν σαν παιχνίδι, μπορώ να πω ότι με κολάκευε και αρχίσαμε να ανταλλάσσουμε κάποιες φωτογραφίες. Από ένα σημείο και μετά άρχισε να με απειλεί και το πρώτο μήνυμα ήτανε: “Για να κ*λ*σουμε λίγο παραπάνω βάλε μου 3.000 ευρώ στον τάδε λογαριασμό για να μην δουν το μουτράκι σου παντού” και άρχισε να με απειλεί ότι θα δουν τις φωτογραφίες η οικογένειά μου , ότι θα δημοσιοποιηθούν».

Όπως η ίδια περιέγραψε αποκλειστικά στο Star:

«Μούδιασα αλλά νόμιζα ότι έκανε πλάκα και μετά κατάλαβα ότι δεν αστειεύεται καθόλου αυτός ο άνθρωπος».

Πίσω από το ψεύτικο προφίλ του άντρα κρυβόταν μια ολόκληρη πλεκτάνη. Η Μαρίνα μόλις είχε εγκλωβιστεί στο λαβύρινθο του σκοτεινού διαδικτύου:

«Αναγκάστηκα να μιλήσω στους γονείς μου για να ζητήσω τα λεφτά γιατί στην αρχή δεν ήθελα να το ξέρουν εντάξει είχα φτάσει σε ένα απελπιστικό σημείο σκεφτόμουν ακόμη και να αυτοκτονήσω , ήταν μεγάλη ντροπή και το χειρότερο είναι ότι ευθύνομαι εγώ γι αυτό. Είπα στον εαυτό μου ήσουν αφελής και καλά να πάθεις».

Μόνο το 2016 στα γραφεία της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος έφτασαν 2.751 υποθέσεις διαδικτυακής πλεκτάνης.

H δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος έχει δημιουργήσει τη τηλεφωνική γραμμή 111 88 και την ιστοσελίδα cyber crime unit όπου τα θύματα μπορούν να καταγγείλουν το μαρτύριο που βιώνουν και να μπει τέλος στον εφιάλτη τους. 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top