Συνταξιούχος φιλοξενούσε τον δολοφόνο στα Πατήσια – «Θα σκότωνε για να πάρει τη δόση του»

Αυτό είναι το σπίτι όπου έμενε λίγο πριν συλληφθεί

Σοκαριστικά είναι όσα έρχονται στο φως για την ταυτότητα του δολοφόνου της Δώρας Ζεμπερη.

«Έχει τόσο θράσος και είναι τόσο άνανδρος που για να πάρει τη δόση του όχι απλά θα σκότωνε. Κουβαλούσε μαχαίρι. Το έπαιζε μάγκας και έλεγε ότι “σε περίπτωση που κάνετε κάτι δεν το έχω σε τίποτα λέει να σας δώσω καμιά μαχαιριά”» δήλωσε στον Βαγγέλη Γκούμα άτομο που τον γνώριζε.

Όπως υποστήριξε, ο 58χρονος «είναι έμπορος σε ναρκωτικά. Είχα πάει παλιά ηρωίνη απ΄αυτόν».

ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΟΣ Ο 58ΧΡΟΝΟΣ

Ο δολοφόνος της όμορφης Δώρας είναι πρώην κατάδικος, βουτηγμένος στα ναρκωτικά και την παρανομία. Δεν δίστασε να της αφαιρέσει τη ζωή για ένα κινητό και 5 ευρώ που είχε στο πορτοφόλι.

Ο δράστης σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της αστυνομίας, φεύγοντας απ' το νεκροταφείο έκαψε την τσάντα του θύματος με το περιεχόμενο της αφού πρώτα αφαίρεσε το κινητό τηλέφωνο. Επιπλέον το μαχαίρι και την μπλούζα που φορούσε τα πέταξε σε κάδο απορριμμάτων σε μεγάλη απόσταση από το νεκροταφείο.

Επίσης βρέθηκε βιολογικό υλικό του δράστη σε χαρτοπετσέτες που εντοπίστηκαν στον τόπο του εγκλήματος και ήταν εμποτισμένες με αίμα της 32χρονης.

Το παρελθόν του 58χρονου τοξικομανή είναι πλούσιο. Για να εξασφαλίσει τη δόση του έκανε διαρρήξεις σε αυτοκίνητα και έκλεβε καντήλια και κηροπήγια απ' τα μνήματα των νεκροταφείων.

Είναι χωρισμένος, έχει 2 παιδιά, 18 και 5,5 ετών. Δεν πήγε στρατό καθώς είχε βγει Ι5, πάσχει από επιληψία, δηλώνει ψαράς στο επάγγελμα και έχει σοβαρό πρόβλημα στον πνεύμονα καθώς και ηπατίτιδα C. Το 2011 είχε μπει φυλακή για κατοχή 37,5 κιλών χασίς.

ΗΤΑΝ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΕ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥ ΣΤΑ ΠΑΤΗΣΙΑ

Τον Μάιο αποφυλακίστηκε. Από τότε ζούσε στα Πατήσια.

Το συγκεκριμένο διαμέρισμα της οδού Τανάγρας το είχε νοικιάσει πριν 2 χρόνια ένας συνταξιούχος του ΙΚΑ. Το πρωί τηςΤρίτης οι άνδρες της ασφάλειας Αττικής ήρθαν στο συγκεκριμένο διαμέρισμα, το έκανα φύλλο και φτερό ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι ο ενοικιαστής εδώ και λίγες ημέρες έχει εξαφανιστεί.

«Από το Σάββατο έχω να μάθω νέα, και έχει και οφειλές εδώ.Ο δράστης ήταν φιλοξενούμενος του ενοικιαστή μου. Τον βλέπανε να έρχεται βράδυ και να φεύγει πρωί, και είχε και BMW», δήλωσε στο Star ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος.

ΤΟ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΜΕΝΟ ΠΑΤΡΙΚΟ ΤΟΥ 58ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ

Με το ίδιο αυτοκίνητο πήγαινε μετά το φόνο και στην παλιά του γειτονιά στη Νέα Ιωνία. Κοιμόταν στο εγκαταλελειμμένο πατρικό του.

Ο φερόμενος ως δολοφόνος της Δώρας σύμφωνα με τις μαρτυρίες των γειτόνων έμενε εδώ σε αυτή την παλιά ερειπωμένη μονοκατοικία στην οδό Ελλησπόντου. Τελευταία φορά που τον είχαν δει ήταν την Κυριακή.

Τα σημάδια της εγκατάλειψης είναι εμφανή. Μια μικρή στίβα χαρτοπετσέτες όμως και λίγες κρεμάστρες στη ντουλάπα προδίδουν την παρουσία του στο σπίτι λίγο πριν συλληφθεί.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top