Βίκυ Σταμάτη: Ανοιχτό το ενδεχόμενο να πάει να δει τον Άκη Τσοχατζόπουλο στη φυλακή

Γιατί η αποφυλάκιση του πρώην Υπουργού ίσως πάρει μήνες

Στο νοσοκομείο Χαλκίδας μεταφέρθηκε το πρωί της Τρίτης ο Άκης Τσοχατζόπουλος, όπου και υποβλήθηκε σε εξετάσεις.

Αφότου του χορηγήθηκε η απαραίτητη φαρμακευτική αγωγή, ο πρώην Υπουργός επέστρεψε στις φυλακές Χαλκίδας.

Εκτός  όμως από τα σοβαρά προβλήματα υγείας, ο πρώην υπουργός έχει να αντιμετωπίσει και προβλήματα στην προσωπική του ζωή, καθώς η σύζυγός του Βίκυ Σταμάτη, έχει ζητήσει διαζύγιο.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, η ίδια δεν έχει επικοινωνήσει μαζί του ακόμα αλλά αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να πάει να τον δει στο επόμενο επισκεπτήριο που είναι την ερχόμενη Πέμπτη.

Όπως όλα δείχνουν (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου), έχουμε αρκετό δρόμο ακόμα μέχρι να αποφυλακιστεί ο Άκης Τσοχατζόπουλος.

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

Επειδή είναι υπέργηρος, θα πρέπει να εκτίσει το 1/5 της ποινής των 19 ετών που του επιβλήθηκε. Μέχρι στιγμής έχει εκτίσει  σχεδόν 5,5 χρόνια.

Ωστόσο τα 5,5 χρόνια αφορούν την ποινή για το πόθεν έσχες και όχι για τα εξοπλιστικά, την οποία επέλεξε να μην εξαγοράσει προς 10 ευρώ την ημέρα.

Αυτό σημαίνει ότι θα μείνει για αρκετούς μήνες ακόμα στη φυλακή, εκτός αν ανασταλεί η ποινή του για τα εξοπλιστικά μέχρι να εκδικαστεί αναίρεση κατά της απόφασης στον Άρειο Πάγο, αν βέβαια κριθεί πως κινδυνεύει άμεσα η υγεία του.

Να υπενθυμίσουμε πως έχει διεγνωσμένο ποσοστό αναπηρίας 80%.

 

Δείτε περισσότερα στο video

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top