Βρισίδια εναντίον των δημοσιογράφων από τους ηθικούς αυτουργούς της δολοφονίας Ζαφειρόπουλου

Επεισοδιακή η προσαγωγή τους στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο - ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 21:05

Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας προσήχθησαν οι δύο από τους τρεις Αλβανούς που φέρονται να είναι οι ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, καθώς εκδικάζεται η απόπειρα ανθρωποκτονίας του δικηγόρου Γιώργου Αντωνόπουλου, στην οποία είναι οι κατηγορούμενοι φυσικοί αυτουργοί.

Συγκατηγορούμενος των δύο, ως ηθικός αυτουργός της απόπειρας κατά του δικηγόρου Αντωνόπουλου είναι κι ένας Έλληνας, καταδικασμένος ήδη για το σκάνδαλο της Energa.

Κατά την προσαγωγή τους στο δικαστήριο οι δύο Αλβανοί κατηγορούμενοι άρχισαν να επιτίθενται φραστικά στους δημοσιογράφος, εκτοξεύοντας εναντίον τους βρισιές.

Το δικαστήριο εξέτασε αν θα πρέπει να κριθεί απαράδεκτη η συζήτηση στο ακροατήριο και επομένως να αναβληθεί λόγω μη έγκυρης κλήσης του Έλληνα κατηγορούμενου, ο οποίος φέρεται να είναι ο ηθικός αυτουργός της απόπειρας εναντίον του κυρίου Αντωνόπουλου.

Με τη σύμφωνη μάλιστα γνώμη της εισαγγελέως, το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, αποφάσισε τη μεταγωγή του κατηγορούμενου από το Ψυχιατρείο των Φυλακών Κορυδαλλού, όπου κρατείται. 

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ. 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top