Η κατάθεση του Λουκά Παπαδήμου για την έκρηξη του τρομοδέματος που παραλίγο να του κοστίσει τη ζωή

«Αισθάνθηκα οξύ πόνο και κάψιμο και αμέσως διαπίστωσα τα αίματα που είχα στο πρόσωπο»

Τις στιγμές τρόμου που βίωσε όταν άνοιξε ο ίδιος τον παγιδευμένο με εκρηκτικά φάκελο που φέρεται να του έστειλε ο 29χρονος, ο οποίος προφυλακίστηκε πριν από λίγες μέρες, περιγράφει ο Λουκάς Παπαδήμος στην κατάθεση που έδωσε στην αστυνομία, έξι μέρες μετά την επίθεση από την οποία τραυματίστηκε σοβαρά.

Εκεί όπως αποκαλύπτει το «Βήμα της Κυριακής», περιγράφει πως όταν πήρε τον φάκελο στα χέρια του, ευρισκόμενος εντός του αυτοκινήτου του νόμιζε πως ήταν βιβλίο και το έφερε κοντά στο πρόσωπο του. Τότε είδε πως ήταν cd και το κατέβασε στα πόδια του:

«Κατά τη διάρκεια αυτής της ενέργειας έγινε η έκρηξη του κουτιού. Η καμπίνα γέμισε καπνούς και αέρια και ένιωσα έντονα την πίεσή τους, καθ΄ όσον το αυτοκίνητο τραντάχτηκε. Αισθάνθηκα οξύ πόνο και κάψιμο και αμέσως διαπίστωσα τα αίματα που είχα στο πρόσωπο».

Να σημειωθεί πως παρά το γεγονός ότι ο κ. Παπαδήμος λέει στην κατάθεσή του ότι δεν παραλαμβάνει προσωπικά αλληλογραφία η οποία δεν έχει ελεγχθεί από το μηχάνημα της Βουλής, ο εσωτερικός έλεγχος που έγινε στο Κοινοβούλιο δεν καταλόγισε καμία ευθύνη.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top