Τα "τσούγκρισαν" εισαγγελέας και ανακριτής για τον 79χρονο που δολοφόνησε τον διαρρήκτη στη Δράμα

Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών θα αποφασίσει τελικά για την τύχη του - ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 20:44

Σε κατ’οίκον περιορισμό τέθηκε ο 79χρονος από τον Άγιο Αθανάσιο Δράμας, ο οποίος πυροβόλησε και σκότωσε τον διαρρήκτη που επιχείρησε να εισβάλλει στο κατάστημά του τα ξημερώματα της Κυριακής.

Μετά τη διαφωνία ανακριτή και εισαγγελέα, το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών θα αποφασίσει τελικά μέσα σε πέντε μέρες για την τύχη του 79χρονου. Ο εισαγγελέας πρότεινε περιοριστικούς όρους ενώ ο ανακριτής πρότεινε την προσωρινή του κράτηση.

ΦΩΤΟ ΑΠΟ LIFE-EVENTS

ΤΙ ΕΙΠΕ Ο 79ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΑΓΩΓΗ ΤΟΥ:

«Δεν έχω να προσθέσω τίποτα. Απλώς συνιστώ στον κόσμο να παίρνει αμέσως τηλέφωνο την αστυνομία. Τίποτ΄άλλο δεν έχω να προσθέσω».

Όταν ρωτήθηκε πώς έγινε το περιστατικό, απάντησε:

«Πήραμε την αστυνομία αλλά τα παιδιά ήταν σε αλλαγή και δεν πρόλαβαν. Ετοιμάστηκαν οι ληστές να πυροβολήσουν κι εγώ κατάφερα να φυλαχτώ και ύστερα πυροβόλησα εγώ για να φυλαχτώ και για να μη σκοτώσουν εμένα και τη γυναίκα μου. Βγήκα αναγκαστικά με το όπλο στο μπαλκόνι για να τους απειλήσω να φύγουν».

Ο ΓΑΜΠΡΟΣ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΣΚΟΤΩΘΕΙ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΤΟΥ

Μιλώντας στις κάμερες, ο ξάδερφος του 79χρονου δράστη δήλωσε:

«Είναι αγανακτισμένος. Και το 1996 πάλι αυτό συνέβη. Τον έχουν ρημάξει. Από κάτω είναι το χρυσοχοείο και από πάνω το σπίτι του. Κινδύνεψε η σωματική του ακεραιότητα, όλη η οικογένεια του και τα εγγόνια του, αυτός τα μεγαλώνει. Από αγανάκτηση το έκανε ο άνθρωπος. Πήγαν στο σπίτι του, έσπασαν την κλειδαριά και τζαμαρία. Πήρε τηλέφωνο την αστυνομία, την ενημέρωσε, και μετά είδε ότι ο διαρρήκτης σημάδευε προς τα πάνω. Τους είδε να είναι αποφασισμένοι. Είναι μετανιωμένος, δεν είχε σκοπό να σκοτώσει αλλά φοβήθηκε. Ήρθαν στο σπίτι του, στη περιουσία του μέσα που για να την φτιάξει, πέρασε χρόνια στη Σουηδία. Ο γαμπρός του σκοτώθηκε σε τροχαίο και η κόρη του αναγκάστηκε να φύγει και εκείνος μεγαλώνει με 600 ευρώ τα εγγόνια του».

 

Δείτε περισσότερα στο video.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top