Έπεσαν τα πρώτα χιόνια σε Φλώρινα, Κοζάνη και Καστοριά – Τι καιρό θα κάνει σήμερα;

Δείτε το βίντεο

Ακόμα βρισκόμαστε στην καρδιά του φθινοπώρου, όμως οι πρώτες λευκές νιφάδες επισκέφτηκαν από νωρίς το πρωί το γραφικό Νυμφαίο της Φλώρινας. Ακόμα πιο... βόρεια , η δυνατή χιονόπτωση στο Καιμακτσαλάν, θυμίζει...καταχείμωνο.

Το πρώτο τους χιόνι είδαν σήμερα και τα ορεινά χωριά της Κοζάνης. Πυκνό χιόνι έπεσε το πρωί στο Καταφύγιο του δήμου Σερβίων, ενώ  στη Ζωοδόχο Πηγή η πρωινή χιονόπτωση έριξε το θερμόμετρο στους 2 βαθμούς Κελσίου.

Στην Καστοριά, στα 1450 μέτρα  υψόμετρο, του χωριού  Κοτύλη, το έστρωσε για τα καλά. Αντίθετα, ο... αγριεμένος καιρός, με τη δυνατή μπόρα στα πανέμορφα Καλάβρυτα μας υπενθυμίζει πως ακόμα είναι φθινόπωρο!  

Οι πανέμορφες εικόνες που ανεβαίνουν από το πρωί στο Forecaste Weather Greece, δείχνουν πως ο χειμώνας... βιάστηκε να μας κάνει ποδαρικό. Τα λευκά τους φόρεσαν το Καταφύγιο του Κόζιακα στα Τρίκαλα, η Βίγλα του Πισοδερίου , το Νεστόριο της Καστοριάς και το γραφικό Νυμφαίο της Φλώρινας. Αύριο όμως είναι μια... άλλη μέρα.

«Αύριο, αν εξαιρέσουμε την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα, όπου τις πρωινές ώρες θα έχουμε ακόμα βροχές ή και καταιγίδες , ο καιρός θα είναι καλός με λιακάδα στις περισσότερες περιοχές . Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί κι έτσι η θερμοκρασία θα ανέβει και φτάσει ακόμα και τους 22 βαθμούς. Νωρίς το πρωί όμως θα έχουμε αρκετή ψύχρα...» είπε στο Star, o μετεωρολόγος Μανώλης Αναδρανιστάκης.

Το φθινοπωρινό σκωτσέζινο ντους, επιφυλάσσει, για τις πρώτες πρωινές ώρες  ... 0 βαθμούς Κελσίου στην Φλώρινα και τα Γιάννενα, 2 στην Κόνιτσα, 3 βαθμούς στην Καστοριά και 4 στην Κοζάνη. Από Δευτέρα πια επανερχόμαστε στον κανονικό...ήπιο καιρό του φθινοπώρου.    

 

 

Δείτε στο παρακάτω link ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star: 

 

http://www.star.gr/tv/el/Pages/News.aspx?artId=13&artTitle=kentriko_deltio_savvatou_kyriakis

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top