Καρέ καρέ η καταδρομική επίθεση στο Α.Τ. Πεύκης – «Ήθελαν νεκρούς αστυνομικούς»! Αυτοψία του Star

Οι βόμβες μολότοφ που πέταξαν οι δράστες είχαν ορυκτέλαια, για πιο καταστροφικό αποτέλεσμα

Στο αστυνομικό τμήμα Πεύκης, που έχει γίνει ξανά στο παρελθόν στόχος επιθέσεων με μολότοφ, βρέθηκε το Star και ο δημοσιογράφος Γιάννης Σωτηρόπουλος.

O γενικός γραμματέας των Ειδικών Φρουρών κατήγγειλε ότι «πέταξαν βόμβες μολότοφ με λάδι στο υπόγειο για να πιάσει φωτιά όλο το κτίριο» κι ότι είχαν «ανθρωποκτόνο πρόθεση». Στο αστυνομικό τμήμα βρίσκονταν 2 αστυνομικοί και 7 κρατούμενοι, οι οποίοι κινδύνευσαν.

Απέναντι από το λύκειο της Πεύκης, δίπλα στο αστυνομικό τμήμα, υπάρχει ένα δασάκι. Κατά τις 2 τα ξημερώματα, οι δράστες χωρίστηκαν σε δυο ομάδες, για να μη γίνουν αντιληπτοί. Η μία ομάδα έκαψε τα 3 σταθμευμένα αυτοκίνητα και τη θωρακισμένη σκοπιά του τμήματος και η άλλη την είσοδο του αστυνομικού τμήματος και την είσοδο του υπόγειου πάρκιγνκ.

Όπως θα δείτε στο βίντεο, οι βόμβες μολότοφ έχουν αφήσει τα ίχνη τους έξω από το τμήμα. Ο φύλακας, μόλις τους είδε, κλειδώθηκε μέσα στο αστυνομικό τμήμα. Αμέσως μετά, βγήκε από το τμήμα κι έριξε βολές στον αέρα, για εκφοβισμό. Τότε οι δράστες τράπηκαν σε φυγή.

Δείτε στο βίντεο καρέ καρέ πώς έγινε αυτή η καταδρομική επίθεση

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top