Πάτρα: Aκρωτηριάστηκε υπάλληλος του Δήμου στην καθαριότητα – Έσκασε στα χέρια του σακούλα με εκρηκτική ύλη

Στο σημείο η Αντιτρομοκρατική – Φωτορεπορτάζ

Στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο στο Ρίο μεταφέρθηκε εσπευσμένα υπάλληλος που εργαζόταν στην καθαριότητα του Δήμου Πατρέων.

Σύμφωνα με το tempo24news και το thebest, ο 55χρονος άντρας ακρωτηριάστηκε από τον καρπό και κάτω, όταν μια από τις σακούλες με σκουπίδια που είχε μαζέψει από τα δικαστήρια και συγκεκριμένα από το Πρωτοδικείο, έσκασε στην Ξερόλακα.

Στις σακούλες αυτές βρίσκονταν κατεσχεσμένα όπλα και σφαίρες.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, εκτός από τις σφαίρες και τα όπλα, μέσα στη σακούλα υπήρχε και κάποια εκρηκτική ύλη, πιθανόν δυναμίτιδα, η οποία έσκασε και τραυμάτισε σοβαρά τον εργαζόμενο.

Ο 55χρονος υπάλληλος του Δήμου Καθαριότητας φέρεται λόγω της έκρηξης να έχει ακρωτηριαστεί στο χέρι από τον καρπό και κάτω.

Αυτήν την ώρα βρίσκεται στο χειρουργείο προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε με το που ενημερώθηκε ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης.

Ο δήμαρχος, μιλώντας στο thebest.gr, τόνισε ότι αυτό που πρωτεύει αυτήν την ώρα είναι η υγεία του εργαζόμενου της καθαριότητας και η επιτυχία της επέμβασης. Όσο για τις συνθήκες του ατυχήματος, αυτές θα διερευνηθούν σε δεύτερο χρόνο, όπως είπε ο Κώστας Πελετίδης.

Το ίδιο site, αναφέρει πως στην Ξερόλακα έχει μεταβεί τόσο η Αντιτρομοκρατική όσο και η Ασφάλεια Πατρών για έρευνα στα απορρίμματα που έσκασαν.

VIDEO: ΤΕΜPO24NEWS

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top