Σήμερα η τελευταία πράξη του δράματος στο Μαρκόπουλο – Κηδεύονται στις 15:00 μάνα και κόρη

Συντετριμμένος ο πατέρας της 17χρονης δεν μπορεί να μείνει πια στο σπίτι του

Κηδεύονται στις 15:00 μάνα και κόρη στο Μαρκόπουλο

Στο νεκροταφείο του Μαρκόπουλου σήμερα στις 15:00 θα γραφτεί η τελευταία πράξη της οικογενειακής τραγωδίας που σημειώθηκε το Σάββατο στο μεσημέρι, όταν μια μητέρα σε κατάσταση αμόκ έσφαξε τη 17χρονη κόρη της μέσα στο ίδιο τους το σπίτι.

Τραγική φιγούρα ο πατέρας της 17χρονης Μαρίνας, ο οποίος δεν μπορεί να πει συνειδητοποιήσει ότι θα πει το τελευταίο αντίο στην κόρη του και στη σύζυγό του και ότι δεν κατάφερε να εμποδίσει το μακελειό.

Διαβάστε επίσης: Αποκαλυπτική μαρτυρία για τον Γολγοθά που ανέβαινε η 17χρονη στο Μαρκόπουλο

Έγκλημα στο Μαρκόπουλο: Τι ισχυρίζεται ο ψυχίατρος που παρακολουθούσε την 51χρονη μητέρα

Έγκλημα στο Μαρκόπουλο: Στο σπίτι επέστρεψε ο πατέρας μετά την οικογενειακή τραγωδία

Έγκλημα στο Μαρκόπουλο: «Την έβλεπα πολλές φορές με τη μαμά της – Μιλούσαν, γελούσαν»

Μαρκόπουλο: Η μητέρα δεν έπαιρνε τα χάπια της – Έλεγε στο σύζυγό της να προετοιμάσουν το θάνατό τους

Τραγωδία Μαρκόπουλου: Τι είδε ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας – Σε κατάσταση σοκ ο πατέρας

Συγγενείς, φίλοι, γείτονες, συμμαθητές, θα συνοδεύσουν στην τελευταία τους κατοικία μάνα και κόρη στο Κοιμητήριο του Μαρκόπουλου.

Ο πατέρας της κοπέλας είναι πλέον σκιά του εαυτού του. Επέστρεψε στο σπίτι του στο Μαρκόπουλο, όμως οι κραυγές αγωνίας της κόρης του τον στοιχειώνουν, όπως και η εικόνα των δύο γυναικών της ζωής του νεκρές μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Ο ίδιος δεν μπορεί να συνέλθει από το σοκ και από τις τύψεις ότι δεν μπόρεσε να προστατέψει το παιδί του, αφού η γυναίκα του τον είχε κλειδώσει στην αποθήκη για να δολοφονήσει την κόρη της.

Όπως κατέθεσε στην αστυνομία η γυναίκα του τον τελευταίο καιρό είχε εμμονές με την υγεία της. Έλεγε ότι θα πεθάνουν και οι δύο σύντομα και θα αφήσουν τη μονάκριβή τους μόνη και απροστάτευτη να την εκμεταλλευτούν επιτήδειοι. Τον προέτρεπε μάλιστα να προετοιμάσουν το θάνατό τους. 

Πίστευε ότι πάσχει από καρκίνο και ότι ο σύζυγός της έχει σοβαρό πρόβλημα καρδιάς, ενώ σύμφωνα με εκείνον, τον τελευταίο καιρό δεν έπαιρνε τα χάπια της.

Η μικρή Μαρίνα, ποτέ δεν είχε εκμυστηρευτεί σε κάποια φίλη της τα προβλήματα που αντιμετώπιζε στο σπίτι της. Κανείς από τους γείτονες δεν είχε καταλάβει ότι κάτι δεν πάει καλά, αφού όπως είπαν έβλεπαν συνεχώς μαζί τη μητέρα και την κόρη να γελούν, να κουβεντιάζουν και να έχουν μια πολύ καλή σχέση.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top