Αποκάλυψη Star! Συμβόλαια θανάτου που υπογράφονται με αίμα δικηγόρων ψάχνει η ΕΛΑΣ

Φοβούνται νέο κύκλο αίματος στην αστυνομία

Σε μια αποκάλυψη βόμβα προχώρησε ο Γιώργος Καραϊβάζ μέσα από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», τονίζοντας ότι οι αξιωματικοί που ερευνούν τη δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου εκτιμούν πως πρόκειται για σπείρα που εκτελεί συμβόλαια θανάτου δικηγόρων.

Σύμφωνα με τον αστυνομικό ρεπόρτερ, οι αξιωματικοί της ασφάλειας άρχισαν να ερευνούν το ιστορικό παρελθόν των υποθέσεων που είχε αναλάβει ο γνωστός ποινικολόγος και «σκάλωσαν» σε μια μεγάλη υπόθεση οικονομικού σκανδάλου, η οποία συνδέεται με μια απόπειρα δολοφονίας άλλου δικηγόρου και καταγγελίες για συμβόλαιο θανάτου.

Μάλιστα όπως τόνισε στη συγκεκριμένη, πολύκροτη υπόθεση, ο δικηγόρος που γλίτωσε από τη δολοφονική επίθεση και ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος είχαν κοινή παρουσία στα δικηγορικά έδρανα.

Η… «δίδυμη» υπόθεση που ίσως οδηγήσεις στους εκτελεστές του ποινικολόγου

Ήταν 3 Νοεμβρίου 2014 όταν ο επιστημονικός συνεργάτης του τμήματος αστικού δικαίου στη Νομική Αθηνών, Γιώργος Αντωνόπουλος δέχθηκε αποτυχημένη δολοφονική επίθεση στην οδό Φειδίου 34 στην Πεντέλη.

Ο δικηγόρος κρατούσε ένα τσαντάκι με 30.000 μετρητά και μια ακόμα τσάντα με βιβλία και εργασίες φοιτητών. Οι δύο εκτελεστές τον περίμεναν στην αυλόπορτα, τον απείλησαν με πιστόλι που είχε σιγαστήρα κι ένα καλάσνικοφ και του φώναξαν «δώσε μας τα λεφτά».

Ο κ. Αντωνόπουλος υπάκουσε, τους έδωσε το τσαντάκι με τα χρήματα και τότε ο άνδρας που κρατούσε το πιστόλι τον πυροβόλησε στο κεφάλι με σκοπό να τον σκοτώσει.

Η σφαίρα διαπέρασε την κάτω γνάθο, διέσχισε το κεφάλι του και βγήκε από την πίσω πλευρά του τραχήλου, χωρίς ευτυχώς να βλάψει τον προμήκη μυελό για ελάχιστα εκατοστά.

Τότε η αστυνομία που έσπευσε στο σημείο βρήκε έναν κάλυκα των 9 mm και πέντε γόπες που στάλθηκαν στη Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, ενώ ελήφθησαν αποτυπώματα από όλη τη γύρω περιοχή.

Η υπόθεση είχε θεωρηθεί απόπειρα ληστείας και μάλιστα είχαν συλληφθεί δύο ομογενείς από το Καζακστάν, ηλικίας 27 και 29 ετών, οι οποίοι ωστόσο από την αρχή δήλωναν αθώοι, ενώ στον μαντρότοιχο του σπιτιού του Αντωνόπουλου βρέθηκε γενετικό υλικό άνδρα που ταυτίζεται με αποτύπωμα DNA, που η ΕΛ.ΑΣ. είχε εντοπίσει σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο Μικρολίμανο όπου κατέλυσε ο Αλβανός Αλμπέρ Μπάκο και η συμμορία του.

Οι υποψίες της αστυνομίας μάλιστα τότε είχαν πέσει σε έναν από τους δύο βασικούς κατηγορούμενους σε υπόθεση υπεξαίρεσης εκατομμυρίων σε βάρος του Δημοσίου.

Τόσο ο Γιώργος Αντωνόπουλος, όσο και ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος είχαν καθίσει στα ίδια δικηγορικά έδρανα, είτε ως πολιτική αγωγή, είτε ως συνήγορος σε αυτό το τεράστιο οικονομικό σκάνδαλο που περιέχει δωροδοκίες, ξέπλυμα βρώμικου χρήματος κοκ

Σύμπτωση ή γαϊτανάκι συμβολαίων; Η αστυνομία σύμφωνα με πληροφορίες του Γ. Καραϊβάζ "αλληθωρίζει" περισσότερο προς τη δεύτερη εκδοχή. Και για το συγκεκριμένο λόγο πιθανολογεί και κατά  τα ειοθώτα βάσιμα, πως θα υπάρξει νέα ματωμένη αλυσίδα στον κύκλο του αίματος.  

Το βασικό ερώτημα που μένει πλέον ν' απαντηθεί, είναι γιατί ο Μιχάλης Ζαφειρόπουος, δέχτηκε στο προσωπικό του γραφείο δύο άτομα που δεν γνώριζε ούτε ο ίδιος, ούτε κανείς από το γραφείο του.

Οι αρμόδιοι αξιωματικοί εκτιμούν, ότι σε προηγούμενη τηλεφωνική επικοινωνία στο γραφείο του, πέτυχαν να μιλήσουν με τον ίδιο μέσω της γραμματέως του, κάνοντας επίκληση ενός ονόματος, το οποίο στο άκουσμα του, απέσυρε επιφυλάξεις κι ενδοιασμούς. Ίσως, όταν βρεθεί ποιο όνομα χρησιμοποιήθηκε ώστε ν' ανοίξει η πόρτα του δικηγόρου στους εκτελεστές, να βρεθεί και η άκρη του νήματος για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top