Μεγαλείο ψυχής της οικογένειας Λεμπιδάκη! Βοηθούσαν άρρωστο παιδάκι καθ’ όλη τη διάρκεια της απαγωγής

Το δημόσιο «ευχαριστώ» της οικογένειας

Η οικογένεια Λεμπιδάκη βοηθούσε άρρωστο παιδί

Μεγαλείο ψυχής απέδειξε η οικογένεια του Μιχάλη Λεμπιδάκη καθ’ όλη την περιπέτεια της απαγωγής του επιχειρηματία, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, βοηθούσε ταυτόχρονα την οικογένεια ενός μικρού αγοριού, το οποίο αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Παρά την αγωνία για την τύχη του ανθρώπου τους, οι γονείς του Μιχάλη Λεμπιδάκη και όλη η οικογένεια βοηθούσαν την οικογένεια Μιχάλη Ανδριανάκη, που εκείνη την περίοδο ανέβαινε το δικό της Γολγοθά, καθώς το αγόρι τους αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Οι επιχειρήσεις Λεμπιδάκη το γνώριζαν και χωρίς δεύτερη σκέψη έσπευσαν να βοηθήσουν οικονομικά σε μια πάρα πολύ δύσκολη περίοδο και για την οικογένεια του επιχειρηματία.

Μετά από το αίσιο τέλος της απαγωγής του Μιχάλη Λεμπιδάκη μάλιστα, η οικογένεια του Μιχάλη Ανδριανάκη εξέφρασε το δημόσιο «ευχαριστώ» της στον επιχειρηματία και τους δικούς του ανθρώπους.

«Τώρα που ο γιος της οικογένειας Λεμπιδάκη είναι στην ασφάλεια της οικίας του και στην αγκαλιά των αγαπημένων του προσώπων, θέλουμε από καρδιάς να ευχαριστήσουμε για την κίνηση τους να ενισχύσουν την δική μας προσπάθεια. Ευτυχώς οι προσευχές μας απέδωσαν για τον Μιχάλη Λεμπιδάκη και είναι ελεύθερος και υγιής, μακάρι να ακουστούν και οι προσευχές όλων για το δικό μας παιδί. Με την ευκαιρία αυτή ευχαριστούμε από καρδιάς την οικογένεια Λεμπιδάκη, που σκέφθηκε παρά την αγωνία για τον δικό τους άνθρωπο να βοηθήσει και εμάς. Ευχόμαστε τέλος, υγεία σε όλους και ευχαριστούμε ξανά για την υποστήριξη όλους σας..», αναφέρουν οι γονείς του μικρού παιδιού Μιχάλης Ανδριανάκης και Νεκταρία Κοκκίνη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top